Φόβος να μετακινηθω μόνη μου , νιώθω ότι θέλουν να μου κάνουν κακό.
Παιδιά καλησπέρα,
Έχω κάποιο καιρό που φοβάμαι να παίρνω τα μέσα μόνη μου και να πηγαίνω σε λίγο πιο μακρινά μέρη π.χ κέντρο στην Αθήνα μόνη μου, ακόμη και για τη δουλειά μου. Πάω πχ στη στάση 7.30 το πρωί και αν βρίσκεται κάποιος άνδρας στη στάση η κάποιος που με κοιτάζει περίεργα η και μέσα στο λεωφορείο κάποιος άνδρας με πιάνει ένα πράγμα να νιώθω ότι κινδυνεύω και θέλω να φύγω.Μαλιστα μου έχει τύχει 2-3 φορές να μου μυρίζει κάτι από κάποιους στο λεωφορείο που με κοιτάζουν και να σκέφτομαι ότι θέλουν να με κάνουν να λιποθυμήσω και να μου κάνουν κακό . Μέχρι και τον οδηγό του λεωφορείου δεν εμπιστεύομαι. Φανταστείτε ότι σημείωνα και τους αριθμούς των πινακίδων των οχημάτων που περνούσαν και μου φαίνονταν ύποπτα. Αυτό πυροδοτήθηκε από μια κοπέλα που ενώ βγαίναμε για καφέ ξαφνικά μου μυρίζε στον καφέ μας κάτι σαν τσιγάρο μαζευόταν περίεργοι τύποι κοντά μας με έπιανε ζαλάδα και πάθαινα κρίση πανικού και απομάκρυνθηκα και το είχα ξαναπάθει και με μια άλλη κοπέλα που βγήκα (όχι γνωστές μου , έτυχε να βγούμε για καφέ ). Είμαι σχεδόν 30 παντρεμένη με τον άντρα μου και έχω ένα παιδάκι , και λαμβάνω αντικαταθλιπτικό και κάνω ψυχοθεραπεία. Αλλά ειλικρινά βασανίζομαι.. το έχω ξαναπάθει πριν 1 χρόνο και σε μαγαζί που πήγα να με βάψουν για μακιγιάζ ήταν κάποιος που με κοιτάζε επίμονα οπότε με έπιασε άγχος ότι θέλει να μου προκαλέσει κακό και σηκώθηκα και έφυγα. Αυτά .. δηλαδή φόβος με τους άλλους και κυρίως άνδρες η περιεργους σε μέρη μακριά από το σπίτι μου.