Φόβος μικροβίων και covid
Καλησπέρα παιδιά. Προχθές έκανα την τελευταία συνεδρία με την ψυχολόγο για καλοκαίρι. Μου είπε θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη αλλά ο,τι χρειαστώ να την πάρω τηλέφωνο. Έχετε περάσει covid; Κι αν ναι, τι συμπτώματα είχατε; Νόσησα μια φορά πριν δύο χρόνια. Ο άντρας μου νόσησε και δεύτερη φορά πέρσι αλλά εγώ δεν κόλλησα. Τώρα έχω φοβηθεί πολυ. Ο συνάδελφός μου στη δουλειά βγήκε θετικός. Πήγε στο μαγαζί Παρασκευή βράδυ, όπου βρεθήκαμε μόνο για 5 λεπτά και δεν τον πλησίασα γιατί αμέσως μου είπε ότι είναι μπουκωμενος. Το Σάββατο έκανε τεστ κ είναι θετικός. Το πρωί πήγα στο μαγαζί κι απολύμανα όλες τις επιφάνειες για να μπορώ να δουλέψω. Όμως τώρα το μεσημέρι από τις 2 και μετά έχω λίγο ξηρό βήχα κ πήγα να ξαπλώσω λίγο χωρίς όμως να τα καταφέρω γιατί ένιωθα πλακωμα στο στήθος κ ένιωθα την ανάγκη να πάρω βαθιά ανάσα από το στόμα για να ανακουφιστω στιγμιαία. Έχει γεμίσει ο τόπος κοβιντ εδώ κι εγώ φοβάμαι πολύ να αρρωστήσω. Πέρασα δέκα μέρες με θεραπεία 5 φαρμάκων για το στομάχι μου κ πάνω που πάω να ανακαμψω νιώθω έτσι. Λέτε να έχω κολλήσει; Φοβάμαι μην μου πέσει το οξυγόνο και πάθω δύσπνοια