Originally Posted by
Vaso S
Καλησπέρα σας!
Σήμερα στη δουλειά ένιωθα κάτι τσιμπήματα και μετά από κάποια ώρα που δεν περναγαν αποφάσισα να πιω ένα Xanax των 0,25mg. Μετα από λίγη ώρα πέρασαν τα τσιμπήματα ομως ένιωθα ένα βαρος στο κεφάλι και μια θολούρα ας πούμε (σαν ζάλη όταν μεθας) όπου κι εκεί εννοείται φοβήθηκα. Μετά από λίγη ώρα στη δουλειά έβαλα τα κλάμματα και έλεγα δεν γίνεται κάθε μέρα να σκέφτομαι ότι κάτι έχω. Μετά τα κλάμματα κάπως χαλάρωσα (μάλλον βγήκε η πολύ πίεση) και μου πέρασε η ενόχληση συο κεφάλι
Μετά από ώρες όμως που γύρισα σπίτι τώρα πάλι με ενοχλεί και επειδή ίσως πέρασε κι η επήρεια του Xanax με έπιασε πάλι και η ενόχληση στο στήθος.
Ενώ όσες ώρες λειτουργούσε το Xanax στο στήθος δεν ένιωθα τίποτα
Τι να κάνω;;; ???? Δεν αντέχω άλλο κάθε μέρα αυτό το πράγμα.
Να σκέφτομαι κάθε μέρα ότι κάτι θα πάθω και ότι κάτι έχω. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να πηγαίνω και συνέχεια στους γιατρούς.
Πήγα πριν μια εβδομάδα σε καρδιολόγο μου είπε όλα τέλεια, επισης πριν μια εβδομάδα έκανα εξετασεις αιματος όλα μια χαρά κι εκεί. Αν ξαναπάω θα με κοροϊδεύουν στο τέλος που λέει ο λόγος
Όταν είμαι στην ψυχολόγο μου και τα συζητάμε είναι μια χαρά και μετά από κάνα 2 μέρες με πιάνουν πάλι. Παίρνω εδώ και 1,5 μήνα περίπου αντικαταθλιπτικά όμως δεν νιωθω ακόμα 100% καλά
Δεν μπορώ άλλο, με έχει κουράσει αυτό κάθε μέρα… ????
Θέλω να ζήσω τη ζωή μου χωρίς αυτό το άγχος καθημερινά!