Καλησπέρα,
Θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τα συμπτώματα τα οποία πιστεύω ότι είναι συμπτώματα και εάν είχατε ίδια συμπτώματα και εάν πρέπει να πάω σε ψυχίατρο να τον συμβουλευτώ.
1. Έχω εμβοές. Οι εμβοές είναι σε χαμηλή ένταση και καμια φπρα δεν τις έχω. Ποιο παλιά την περίοδο που οι γιαγιάδες μου πέθαναν είχα εμβοές σε υψηλή ένταση.
2. Ακούω φωνές όταν είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Παράλληλα οταν αυνανίζομαι και με πιάνει υπνηλία και ακούω φωνές. Αλλά, όταν είμαι σε εγρήγορση δεν ακούω φωνές.
3. Καμια φορά όταν είμαι μόνος νιώθω φοβία και έχω το αίσθημα ότι κάποιος είναι από πίσω μου και γυρνάω να κοιτάξω. Αυτό πιστεύω το κάνω διότι νιώθω φοβία.
4. Μνήμη: Καμιά φορά ξεχνάω μικροπράγματα τα οποία δεν έχω συνηθίσει ακόμα. Όπως την κάρτα του γυμναστηρίου στο σπίτι. Ξέχασα το μαγιό μου στο κολυμβητήριο. Καμια φορά όταν γράφω ξεχνάω μια λέξη στην πρόταση που γράφω ή καμια φορά ΚΑΝΩ λάθος και πάω να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου με τα κλειδιά της δουλειάς.
5. Είχα περάσει περιόδους άγχους με την δουλειά μου και περιόδους που ήμουν στεναχωρημένος με τον θάνατο των παππούδων μου.
6. Περνανε ιδέες από το μυαλό μου που είτε αγχώνουν είτε με θυμώνουν. Συν περνάνε μνήμες από την παιδική μου ηλικία που έχει να κάνει με τους γονεις μου και θυμώνω και νευριάζω.
7. Μέχρι προσφάτως όταν ξυπνούσα είχα θυμωμένο ύφος/βλέμμα σκεφτόμουν συνέχεια τα προβλήματα μου ή τις άσχημες μνημες και έπιανα τον εαυτό μου να παραμιλά. Συν του ότι είχα υψηλής έντασης εμβοές. Αυτό όμως περνούσε μετά από 2-3 ώρες και η διάθεση μου έφτιαχνε.
8. Παράλληλα περνάνε ιδέες φόβου μην ΚΑΝΩ καλό σε κάποιον άνθρωπο. Αυτό μου δημιουργήθηκε από το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ με το τρελό που με αποκαλούσαν. Δεν θα έκανα ποτέ ΚΑΚΟ σε κανέναν και ούτε στον εαυτό μου. Αλλά εδώ έχω να πω ότι η ίδια η κοινωνία μπορεί να σε τρελανει.
Συν θα ήθελα να πω ότι υπήρχε αρκετός κόσμος που με αποκαλούσε «τρελό» ή «ψυχοπαθή» με τρόπο άθλιο και ξεφτιλισμένο. Όπως να με βρίζουνε χαμηλόφωνα πίσω από τα αυτιά μου ή πίσω από την πλάτη μου. Αυτό το πράγμα με έκανε έξω φρενών και συνάμα μου δημιουργούσε πρόβλημα γιατί το επαναλάμβανα στον εαυτό μου. Ένιωθα ότι μου βάζανε αυτές τις ιδέες στο μυαλό μου και εγώ το επαναλάμβανα στον εαυτό κάνοντας μου κακό.
Ναρκωτικά δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου. Ούτε αλκοολικός είμαι. Είμαι 34 στα 35 έτη.
Παρακαλώ πείτε μου την άποψη σας εάν συμπτώματα ψύχωσης ή άλλης ασθένειας και θα πρέπει να πάω να δω ψυχίατρο? Γενικά η ψυχολογία μου έχει φτιάξει και έχω χαμηλής έντασης εμβοές και καμια φορά ακούω φωνές όταν αυνανίζομαι και με πιάνει υπνηλία. Συν πλέον ο κόσμος δεν με βρίζει τρελό ή ψυχοπαθή γιατί μάλλον δεν έχω το θυμωμένο ή το καταθλιπτικό βλεμμα.