Δεν νιώθω πλέον ερωτευμένος
Γεια σας
Είμαι 26 ετών και έχω σχέση 4 χρόνια τώρα πλέον είμαστε από απόσταση πολλών χιλιομέτρων ενώ πριν έναν χρόνο ήμασταν 3 χρόνια μαζί.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πλέον δεν νιώθω ερωτευμένος προς την κοπέλα μου και αυτό ίσως ξεκίνησε από την αρχή και δεν το παραδέχτηκα ποτέ γιατί είχα μια σχέση για λίγους μήνες πριν όπου ήθελα να παραμείνει σχέση αλλά δεν έκατσε και χωρίσαμε και έπεσα παρά πολύ άσχημα ψυχολογικά και μετά από λίγους μήνες γνώρισα την κοπέλα αυτή που είμαι τώρα μαζί.
Από την αρχή λοιπόν δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ευτυχισμένος ίσως απλά ήθελα να κάνω μια σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη αλλά αυτό εν τέλη κράτησε 4 χρόνια..
Εκείνη είναι σίγουρα πολύ περισσότερο από εμένα ερωτευμένη και διατίθεται να έρθει να μείνουμε μόνιμα μαζί και να φύγει από εκεί που είναι αλλά πολλές φορές νιώθω ότι θέλω να γνωρίσω ξ κάποια άλλη ίσως λόφο του ουι ότι είναι ακόμα μικρός σε ηλικία σχετικά για να «παίζω» να το πω έτσι με τις σχέσεις.
Δεν υπάρχω συζητήσει μαζί της γιατί ξέρω ουι θα πληγωθεί τόσο πολύ που για παρά πολύ καιρό θα είναι κλειστή και στον εαυτό της και κυριολεκτικά.
Το μπορώ να κάνω; Να προσπαθήσω με κάποιο τρόπο να βρω μέσα μου μια ευχαρίστηση και το αίσθημα του να είναι ευτυχισμένος ;
Μαζί κάναμε παρά πολλά πράγματα και μας άρεσαν. Ταξίδια πολλά ταινίες βόλτες κοινά πράγματα , δεν μας λες και ότι δεν ταιριάζουμε δηλαδή.
Έχουμε κοινά ενδιαφέρονται πράγμα που είναι σίγουρος ουι ίσως σε επόμενη σχέση θα μου λείψει αυτό.
Τι θα προτείνεται;
Σε λίγες ημέρες θα την δω πάλι ξανά για μια εβδομάδα θα είμαστε μαζί