Δυστροπος Πατερας και ελλειψη επικοινωνιας 2024
Γεια σας,θα ηθελα να αναφερθω στην δυσκολη σχεση που εχω με τον πατερα μου γενικοτερα,ισως να μην ειμαι η μονη περιπτωση βεβαιως,οι γονεις γενικοτερα με τον τροπο που μας μεγαλωνουν απο μικρη ηλικια καθοριζουν χαρακτηριστικα του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας που θα αναπτυξουμε αργοτερα,ο δικος μου πατερας λοιπον,ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος μεγαλωσε σε μια οικογενεια με αυταρχικο πατερα,χωρισμενους γονεις απο τα 5 του χρονια,εγινε δικαστηριο για την επιμελεια του παιδιου,το οποιο εκρινε για οικονομικους λογους οτι θα πρεπει να αναλαβει ο πατερας του,διοτι η μητερα του αρνηθηκε μην μπορωντας οικονομικα.
Σε αυτη τη φαση,μεγαλωνει με μητρια καθως παντρευτηκε ο δικος του με αλλη γυναικα,εκανε ενα παιδι μαζι της,αρα εχει ετεροθαλη αδελφο απο ιδιο πατερα,η μητερα του παντρευτηκε εναν αλλον με τον οποιο αυτη εκανε ενα παιδι,αρα και απο εκει υπαρχει ενας ετεροθαλης αδελφος,στα 24 του εφυγε απο το πατρικο του(απο το χωριο του) και οταν παντρευτηκε την μητερα μου,ο δικος του πατερας τον απερριψε,δεν του εδωσε ουτε την ευχη του,διοτι εκανε το "λαθος" να παει να βρει την βιολογικη μανα του χωρις να του πει τιποτε,κατι το οποιο δεν ηταν "αποδεκτο".Μαλωσαν και εφυγε για την πολη.
Τωρα,ολα αυτα που εχει περασει αυτος ο ανθρωπος,την πληρωσα την νυψη και εγω στα παιδικα χρονια,καθως δεν ειχε καθολου επικοινωνια με τα παιδια του,δεν ειχε καθολου τρυφεροτητα η συναισθηματα,ενας τυπος κρυος,απολυτος,εγωιστης,πο υ θεωρουσε πως ο ρολος του αρχιζε και τελειωνε με το να φερνει λεφτα στο σπιτι και να καλυπτει 5 υλικα αγαθα.Οταν ημουν σε μικρη ηλικια,τον φοβομουν,εβλεπα κατα διαστηματα να χτυπαει τη μανα μου με οτι επιπτωσεις εχει αυτο.Εμενα αυτα με επηρεασαν,στο να κλειστω στον εαυτο μου,να γινω ατομο φοβιτσιαρικο,να εγκλωβιστω σε μια εσωστρεφης προσωπικοτητα και στο σημερα να πληρωνω ψυχολογους για βρω λυσεις και διεξοδους.
Μεχρι και σημερα,παρα τις προσπαθειες μου,δεν εχω καταφερει να βρω διαυλο επικοινωνιας,κατανοησης,επ ειδη μενω ακομη μαζι στο σπιτι,αφου δεν εχω καταφερει οικονομικα να αντεξω μια ανεξαρτητοποιηση,πχ νοικι σπιτιου,εξοδα αυτοκινητου,με μια basic δουλεια γενικοτερα.Οποτε ανοιγω μια κουβεντα μαζι του,δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησουμε,ειτε αφορα,οικονομικα,πολιτικα,� �ουβεντα για τον τροπο σκεψης και για τον τροπο ζωης γενικα,δεν ταιριαζουμε που-θε-να,μαλωνουμε,φωναζουμε,δια� �ωνουμε και στο τελος της ημερας δεν μιλιωμαστε.
Εσεις,με τους δικους σας Πατεραδες,πως τα εχετε φερει βολτα,τα εχετε καταφερει?