Από τα 24 μου διαγνώστηκα με ψύχωση από τότε αυξήθηκε και το βάρος μου ! Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί σύντροφος με τα ελαττώματα αυτά τα 2 κυρίως που έχω !
Εσείς τι πιστεύετε ;
Printable View
Από τα 24 μου διαγνώστηκα με ψύχωση από τότε αυξήθηκε και το βάρος μου ! Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί σύντροφος με τα ελαττώματα αυτά τα 2 κυρίως που έχω !
Εσείς τι πιστεύετε ;
Σου είπαν ότι είσαι άρρωστη και τους πίστεψες?
Για να σε προσβάλει καποιοσ πρέπει να δεχτείς αυτό που είπε και να αντιδράσεις αν δεν το δεχτείς τι γίνεται
βρες διατροφολογο που να κατανοει τα φαρμακα της ψυχωσης και αρχισε διατροφη..... εγω βρηκα
Για όλους βρίσκεται το άλλο μισό. Τι χάπι παίρνεις? Το έχεις πει στο γιατρό σου όσοι προβληματίζει αυτό?Εγώ με το συκρεστ από 78 κιλά πήγα στα 112 από ακινησία με καθήλωσε το χάπι. Και μου πρόσθεσες το ρετζιλα και μέχρι στιγμής έχω χάσει 12 κιλά μόνο με την πρόσθεση του χαπιού
Εγώ παίρνω το ability 30mg ! Πραγματικά το πιστεύεις πως για όλους υπάρχει το άλλο μισό ; Εσύ το βρήκες; Πόσο χρόνων είσαι ;
Για όλους υπάρχει το άλλο μισό αρκεί να μην κλεινόμαστε στο σπίτι. Και εγώ βγαίνω και πίνω μία coca-cola το έχω κόψει το αλκοόλ. Αλλα βγαίνω έστω και μόνος μου πιάνω την κουβέντα με κόσμο. Το θέμα είναι να μην κλίνεσαι μέσα στο σπίτι
Εγώ το βρήκα και το έδιωξα γιατί ειμαι μ******. 32 χρονών
σταματησα να παιρνω και εχασα τα πρωτα πεντε ειναι δυσκολο το ξερω πολυ δυσκολο δεν ειμααστε απλη ανθρωποι εγω εχω και συνδρομο νυχτερινης υπερφαγιας αλλα σιγα σιγα νικαω τη κατασταση χανω ενα κιλο το μηνα οχι πολλα πραγματα αλλα κατι ειναι και αυτο βλεπω φως στο τουνελ
Abilify 400 mg ένεση και Risperdal 2 mg εδώ. Είχα πάρει 40 κιλά μόνο απο τα χάπια αλλά πείσμωσα και έχω χάσει 10 κιλά σχεδόν τους τελευταίους 2 μήνες. Όλα είναι μια ιδέα. Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις περπάτημα, κολύμπι, οποιουδήποτε είδους άσκηση και να προσπαθήσις να τρώς όσο το δυνατόν λιγότερο.
Τώρα όσον αφορά το ταίρι κι εγώ στο ίδιο mindset είμαι. Αν και είμαι νόστιμούλης και περίχαρος η εμπειρία μου είναι πως ακόμα κι αν κάποια ξεπεράσει το θέμα του βάρους, μόλις ακούσει για Σχιζοφρένεια τρέχει να σωθεί.
Αλλά δε το βάζω κάτω, κρατάω τους οριζοντές μου ανοιχτούς και ελπίζω για το καλύτερο. :)
Να ρωτήσω υπάρχει abilify 400mg ?
Σε μηνιαία ένεση, ναι. :)