Καλησπέρα και από εμένα
Βρίσκομαι στα 31 , διαγνωσμένος με σχιζοφρένεια και με παρακολουθεί ο ίδιος ιατρός μια 5ετία . Λαμβάνω 20mg citalopram, 30mg abilify, 3mg titus , 5mg olanzapine
Τις τελευταίες δέκα μέρες είμαι καταστροφικά άσχημα. Τι σημαίνει αυτό; Είμαι κλεισμένος στο δωματιό μου, δεν θέλω να βγαίνω από εκεί καθόλου και ό,τι κάνω γίνεται με υπέρμετρη προσπάθεια. Περνάνε από το μυαλό μου συνεχώς λάθη του παρελθόντος και είμαι πραγματικά ράκος.
Δυστυχώς η οικογένειά μου με έχει κακομεταχειριστεί πολύ με τη συμπεριφορά της , ιδίως ο πατέρας μου, με αποτέλεσμα να έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη για το ανθρώπινο είδος. Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας , αλλά είμαι εντελώς διαλυμένος.
Πάντοτε είχα τρομερό και εξωπραγματικό άγχος παρ'όλα αυτά τελείωσα την σχολή Μαθηματικών και έκανα μεταπτυχιακό στο χρηματοοικονομικά.
Επαγγελματικά μου είναι αδύνατο να σταδιοδρομήσω λόγω υπερχείλισης άγχους και λόγω του γεγονότους ότι έχω κακοποιηθεί ψυχικώς τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου
Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν ότι (ξανα)περνάω ψυχωσικό επεισόδιο; Η σχιζοφρένεια έχει τόσες πολλές μεταπτώσεις;
Θα χαρώ να μου μιλήσετε ελεύθερα.