Η Ελλαδα απεκτησε ΤΟ εργαλειο επικοινωνιας
Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα πετάω στα συνεφα!
Μετά απο 7 μήνες σκληρή, καθημερινή δουλια , πάνω απο 10 ώρες, είδα την δουλειά μου να φαίνεται ήδη στο διαδίκτυο!
Κατάφερα να μεταφράσω και να βάλω την γλώσσα μας στην πιο εξελιγμένη παγκοσμίως μορφή διαδικτυακών γνωριμιων του παγκοσμίου οργανισμού για σχέσης διαδικτύου!
Μια νεα πλατφόρμα ανοιχτή σε όποιον θέλει να γίνει συνεργατης
και να φέρει σε καθε ελληνικό σπίτι στον πλανήτη, πάνω απο 3.000.000 ανθρώπους που όπως και εσείς και εγώ , ονειρεύονταν μια μέρα να βρουν τον ιδανικό σύντροφό τους με την χρήση της τεχνολογικής εξέλιξης και της ψυχολογίας , αλλά και των άλλων κοινωνικών επιστημών...
Κατά την γνώμη σας , τι ειναι αυτο που μεχρι σήμερα στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχίας σας?
1. Ο χαρακτηρας σας
2.Η διάθεσή και τα ενδιαφέροντά σας
3. Η σεξουαλικότητά σας
4. Το πεπρωμένο σας [για όσους πιστεύουν στα ζώδια και τον ωροσκόπο]
Όλα αυτά τα 4 στοιχεία, επιστέγασμα της ανθρώπινης σοφίας πολλών αιώνων Πολιτισμού , γίνονται παχνιδακι όταν οι επιστημονες της πληροφορικής και οι αντίστοιχοι των κοινωνικών επιστημών, ενώνουν τις δυνάμεις τους , με ένα και μοναδικό στόχο....
Να βρουν μέσω διαδικτύου τον τρόπο να σας κανουν να βρείτε το ταίρι σας ...
Γιατί οσο κι αν προσπάθησε ο άνθρωπος, να αναπτύξει την ατομικότητα του , η φύση μας προίκισε με την γενετήσια ορμή και την κοινωνικότητα , για να μπορούμε να ζούμε μαζί με τους άλλους. και να την αναπαράγουμε...
Άνοιξα 2 διαφορετικές πλατφόρμες
Σεξ για Ελληνες
Για καθε Ελληνα σε αυτο τον πλανήτη , όπου κι αν ζει να χρησιμοποιήσει αυτο το εργαλείο επικοινωνιας ,για να βρει το ταίρι του , για τον έρωτα την φιλία η τον γάμο...
και το
Σεξ για ώριμους Ελληνες
γιαυτους που σήμερα , απόμαχοι της ζωης , συνταξιούχοι
η χήροι , μαραζώνουν στην απομόνωση και την μοναξιά έχοντας χάσει καθε ελπίδα, ίσως για ένα καλύτερο μέλλον.
Είτε έχετε ήδη δικά σας σαιτ , είτε απλά θέλετε τώρα να ξεκινήσετε να φτιάξετε, η πλατφόρμα ειναι ανοιχτή για όλους στην γλώσσα μας !
Μα πάνω απο όλα όμως, ειναι ανοιχτή για σας , που νοιώθετε μόνοι και ψαχνετε να βρείτε ένα σύντροφο των ονείρων σας ,ένα ανθρώπινο χάδι στην μοναξιά σας !
Χαρείτε τα ! Είναι δικά σας !
Υ.Γ Συγχωρήστε κάποιες μικρο ατέλειες, γιατί συνεργάζονται άνθρωποι απο πολλές Χώρες του κόσμου, μέσω διαδικτύου και ίσως πάρει καιρό για να μπουν όλα σε τάξη...