Καλησπέρα. Είμαι 28 χρονών. Βρίσκομαι σε μια σχέση 9 μηνες. Πριν απο αυτήν τη σχέση είχα ακόμη 2 μακροχρόνιες που δεν έληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (απο την πλευρα μου). Ζηλευω τα ΠΑΝΤΑ. Το με ποιους μιλαει στη δουλεια της (ειναι στρατιωτικος), μπαινω συνέχεια ψάχνω τα social (followers, like, κλπ). Πέρα απο τη δουλεια της, ασχολειται με ενα χόμπι το οποίο ειναι και αυτο "ανδροκρατούμενο" και αυτο με τρελενει. Ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα η διαθεση μου να πεφτει στο πατωμα, να μην εχω ορεξη για τιποτα, ουτε να φαω ουτε τιποτα. Νευρα απιστευτα. Δεν εχω ορεξη ουτε να μιλησω με κανεναν. Απεναντι της; Μουτρα και νευρα. Το εχουμε συζητησει απειρες φορες. Μου εχει εξηγησει απειρες φορες πως δεν συμβαινει κατι. Βαθια μεσα μου ξερω οτι δεν προκειται να μου κανει κατι. Απλα δεν μπορω να "χαρω" με τη "χαρα" της και την "επιτυχια" της. Ολο αυτο το συναισθημα το αναγνωριζω οτι μου συμβαινει. Αλλα δεν μπορω με τιποτα να το διαχειριστω. Πες το ανασφαλεια απο τις προηγουμενες σχεσεις; Πες το οτι ειμαι τοξικος; Πες το αισθημα κατωτεροτητας; Πες το οπως θελεις...