-
Νιωθω χάλια
Ο τίτλος τα λέει απο μόνος του. Κανω ψυχοθεραπεία και νιώθω μπερδεμένη όσο ποτε. Θέλω να κλειστώ στο εαυτό μου, δε θέλω να μιλάω σε κανένα. Στο σπιτι μου όταν γυρίζω αποξενώνομαι, εκεί νιώθω ασφαλής. Καμιά φορά σκέφτομαι να μην πήγαινα ποτε σε ψυχολόγο τουλάχιστον επαίρνα τη ζωή όπως ήταν και είχα κάποιο κόστος που το είχα αποδεκτεί. Τώρα με βλέπω να έρχομαι σε συγκρουση και τρομάζω.
Ενώ όλα ήταν τέλεια στη δουλειά τώρα όλο κάτι συμβαίνει και γίνονται αλλαγές. Φοβαμαι μην δυσαρεστησω και τον εργοδότη μου και βρεθώ και χωρίς δουλειά.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν θα ήταν όλα καλυτερα αν δεν ήξερα και δεν πήγαινα εξ αρχής για ψυχοθεραπεία.
Ευχαριστώ που με ακούσατε
-
ωχ, το ξερω αυτο το σταδιο, μην απελπιζεσαι, εχει κ παρακατω, κανε υπονομη, θα περασει
κ οσο για την ψυχοθεραπεια, καλα εκανες κ ξεκινησες.. για ποσο ακομα θα εχουμε κλειστα τα ματια κ θα εθελοτυφλουμε σε οσα συμβαινουν γυρω μας, που στην τελικη αυτα μας προκαλουν ολον αυτο τον εσωτερικο στεναγμο
-
καλησπερα λορα!οσο ακυρο να σου ακουγεται αυτο τωρα τοσο αληθεια ειναι........οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!!Μπορει τωρα να μην το αισθανεσαι αλλα στην φαση αυτη μονο τα καλα να περιμενεις να δεις!!Καλη συνεχεια!!
-
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Πώς θα φερθείς καλά στον εαυτό σου, αν δεν τον ξέρεις?
Η γνώση της αλήθειας θα σου δώσει μια νέα, ζεστή πνοή.
-
Λορα ,τι ειδους ψυχοθεραπεια κανεις?εχεις σκεφτει οτι απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα ειδη ψυχοθεραπειας,αυτο που κανεις, να μην ειναι το ειδος ψυχοθεραπειας που σου χρειαζεται αυτη τη περιοδο?Οταν το νερο βραζει στη κατσαρολα πολλες φορες χρειαζεται να ανοιξουμε το καπακι (ψυχαναλυση)και αλλες φορες να κλεισουμε το καπακι κ να χαμηλωσουμε τη φωτια(υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια).Μη τα βαζεις με τον εαυτο σου !Προσπαθησε κι αλλο ,κανε υπομονη και συζητησε τα ολα με τον ψυχοθεραπευτη σου,νασαι σιγουρη οτι θα νοιωσης καλυτερα!