Έχω πολύ καούρα το τελευταίο διάστημα...είχα και πιο παλιά αλλά μου πέρναγε...τώρα εδώ και μέρες πάει και έρχεται...σήμερα έχω από το πρωί τρομερή καούρα στο στομάχι και αδυναμία...τι μπορεί να είναι πάλι αυτό? Το έχω νιώσει κανείς?
Printable View
Έχω πολύ καούρα το τελευταίο διάστημα...είχα και πιο παλιά αλλά μου πέρναγε...τώρα εδώ και μέρες πάει και έρχεται...σήμερα έχω από το πρωί τρομερή καούρα στο στομάχι και αδυναμία...τι μπορεί να είναι πάλι αυτό? Το έχω νιώσει κανείς?
Είχα δει πιο παλιά μου είχε πει γοπ....τώρα δεν ξέρω ανησυχώ μήπως άλλαξε κάτι επειδή νιώθω και αδυναμία και κόπωση από τον καιρό σαν να είμαι άρρωστη....παιδιά είχε κάνεις Γοπ και να ένιωθε τόση κόπωση σαν άρρωστος?
Ο καιρός μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτή η συνεχόμενη ζέστη μας φέρνει ατονία, ζαλάδα, κόπωση, πιάνεται η ανάσα μας κι άλλα πολλά. ΓΟΠ μου είπαν κι εμένα δύο γιατροί όταν ξεκίνησα να έχω θέματα με το στομάχι μου μέχρι που επέμενα εγώ για γαστροσκόπηση και τελικά έχω χρόνια ατροφική γαστρίτιδα και ελικοβακτηριδιο του πυλωρού για το οποίο πήρα θεραπεία κ αναμένω τα αποτελέσματα. Μπορείς να δεις παλιό θέμα για να δεις τι πέρασα κι ίσως βοηθηθεις. Η καούρα σου είναι έντονη; Δοκίμασες να πιεις κάποιο αντιοξινο; Κι αν ναι, βελτιώθηκε μετά; Κόπωση πάντως η ΓΟΠ δεν κάνει με την τυπική έννοια του συμπτώματος. Κόπωση μπορεί να νιώσεις από άλλους παράγοντες ή/και να σε εξαντλήσει η ταλαιπωρία απο τη συνεχόμενη καούρα που σφίγγεται το σώμα σου
Όταν λες καούρα πως το εννοείς; Σαν να σου έρχεται πάνω το φαγητό; Εγώ το παθαινω όταν έχω άγχος και σφίγγεται το στομάχι μου, είναι κάτι που σε έχει αγχώσει; Η κόπωση μπορεί να οφείλεται στο στρες αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την καούρα ή την παλινδρόμηση
Καλησπέρα παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... το στομάχι μου είναι έτσι και έτσι ...ώρες ώρες καλύτερα και άλλες φορές τσούζει το στομάχι από καούρα.... εντωμεταξυ σήμερα παρατηρώ μόλις σηκώνομαι πάνω μαυρίζουν λίγο όλα γύρω μου και μετά συνέρχομαι..γενικά έχω χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο...αλλά δεν ξέρω τι φταίει φοβάμαι και τώρα έπαθα πανικό...έχει συμβεί σε κανέναν.ολη μέρα το παθαίνω σήμερα
Και οι ενοχλήσεις οι σωματικές καλά κρατούν....νιώθω σήμερα μια αίσθηση σαν ζάλη και σαν τράνταγμα στο κεφάλι όπως όταν κουναμε το κεφάλι μας απότομα και νιώθουμε ζάλη,περίπου κάτι τέτοιο νιώθω....και κλασσικά τώρα έχω πάθει πανικό διότι δεν ξέρω αν αυτή η καινούργια ενόχληση είναι ψυχολογικό ή κάτι παθολογικό ...να τρέξω στους γιατρούς τι να κάνω...δεν βλέπω να κοιμάμαι απόψε...το στρες είναι στα ουράνια
Είμαι και εγώ εδώ. Και στους γιατρούς να τρέξεις τίποτα δε θα γίνει. Αν δεν πετάξουμε από πάνω μας αυτόν το διάολο, ηρεμία δε θα βρούμε. Αν σε παρηγορεί είμαι έτσι και με δύσπνοια 4η μέρα σερί.. πριν είχα στομάχι κι κωλικο στο έντερο και πριν σφηξιμο στο λαιμό.... Δεν έχουμε τίποτα. Ότι χαρτί θες στο υπογράφω. Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια. Στη δική μου περίπτωση και η ψυχή σκατα είναι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε πρόβλημα αν γεννήθηκες με πολλά πρέπει να τα συντηρήσεις αν γεννήθηκες με λίγα αυγατισε τα τι κάθεσαι ότι θες κάνεις δε δίνεις λογαριασμό δεν παίρνεις λογαριασμό
Τα χάπια είναι για να φύγει η καταπίεση από το σπίτι αφού περάσεις αυτό δούλεψε το σκέψου πράξε πρόσεχε παρατήρησε κ θα το βρεις
Το φορτίο μόνη μου το έβαλα στις πλάτες μου. Όσο δείχνεις ότι σηκώνεις, τόσο φορτώνεσαι ή σε φορτώνουν. Το χαρακτήρα μου πρέπει να αλλάξω. Πολλές φορές μπαίνεις σε σπίτια και βλέπεις φωτογραφίες. Κάποιος έβαλε σε κορνίζα τους αγαπημένους του. Σε καμία φωτογραφία δεν βλέπεις αυτόν που της έβαλε. Ε εγώ τώρα αυτό πρέπει να κάνω. Να με βάλω στην κορνίζα.
Ωραια τα λες ...γελασα ...αληθια λες ...καποια στιγμη πηγα σε ενα ψυχολογο ...κ μ ιπε σε 2 χρονια μπορω ν σε κανω καλα αρκει ν θες ν αλλαξεις ...εφυγα δεν ηθε λα ν αλλαξω ...αλλαζω σημαινει αλλαζω τα παντα πρωτα εμενα ...γινομαι παρτακιας κ οποιανου αρεσω .. ετσι ζω χωρις ν με φορτιζουν κ βοηθαω το σωμα μκυ κ την ψυχη μου ....ετσι πρεπςι ν γινει ....αλλα σκεφτηκα οτι
Θα την πληρωσουν κ καποιοι π δεν με ενοχλησαν γιατι οταν αλλαζεις δεν αλλαζει λιγο η κατεπιλογη ....οποτε ειναι μεγαλη αποφαση ....καλη μου εχεις δικιο κ σε νιωθω ....
Έχω δύο βλαστάρια. Κοιμάμαι και ξυπνάω για αυτά. Για αυτά αναπνέω. Θα σηκωθώ. Πρέπει να σηκωθώ. Ακόμα και αν χρειαστεί να φέρω τα πάνω κάτω. Μια μαύρο μια άσπρο θα το πετύχουμε το γκρι ανοιχτό που θα πάει. Από εχθές το βράδυ είμαι πολύ τσαντισμενη με εμένα. Και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί με άφησα στο έλεος του Θεού. Γιατί με άφησα τόσο.