Καποιες σκεψεις για τον κοσμο
επαναλαμβανω τα γραφω για να ξαλαφρωνω απο το ψυχικο μου φορτιο και να μην απαντησετε δεν πειραζει φτανει να βγαλω το φορτιο μου σε ψυχολογο δεν παω πια και ουτε θα ξαναπαω πηγαινα σε εναν το δημου και με ειπε κοινως και ευθεως αεργο δηλαδη τεμπελη και επισης μου ενθαρρυνε το καπνισμα λεγοντας μου και μερικα τσιγαρα να καπνιζεις τη ημερα δεν βλαπτει τοσο την υγεια ενω ξερουμε οτι και ενα τσιγαρο την ημερα βλαπτει σοβαρα την υγεια και ποτε μερικα τσιγαρα δεν μενουν ετσι ξερω συγγενη μου που ξεκινησε μερικα τσιγαρα και καπνιζει τωρα δυο πακετα οποτε χ ολους τους ψυχολογους δεν με βοηθουν ευτυχως υπαρχει αυτο το φορουμ να γραφουμε ανωνυμα.
Ειχα παει το 2014 στο ζαππειο με τον πατερα μου και τον θειο μου για την παγκοσμια ημερα σχιζοφρενειας που ειχε εκδηλωση τοτε και συναντησαμε μια ψυχολογο εξω απο το οικημα που γινοταν η εκδηλωση και κατι ειπε ο πατερας μου οτι νοσω απο ψυχωση και αυτη με ενα υφος αμφισβητησης γιατι φαινομουν οπτικα καλα και ας ειχα περασει βαρυτατο ψυχωτικο επεισοδιο την πενταετια πριν λεγοντας οτι εχει και αυτη ψυχωση σαν να υπονοουσε οτι ο πατερας μου ελεγε ψεματα δηλάδη ρε παιδια απευθυνομαι σε ατομα που δεν εχουν ψυχωση να το δουν.δηλαδη εσεις εχετε στο μυαλο σας τα ατομα με ψυχωση να ειναι χοντρα ατιμελητα και να παραμιλανε.θα σας διαψευσω υπαρχουν πολλοι που εχουν ψυχωση και πολλες που καποιοι οχι ολοι δεν φαινονται καθολου παω σε κεντρο ημερας που αφορα ατομα με σχιζοφρενεια η διπολικη διαταραχη και μπορω να σας πω οτι καποιες γυναικες που ειναι εμφανισιμες και περιποιουνται το εαυτο τους εχουν περασει ψυχωτικα επεισοδια και εχουν σχεση με νορμαλ ατομα αλλα το αντιστροφο δεν γινεται δηλαδη ανδρες ασθενεις να εχουν σχεση με νορμαλ γυναικες ουτε καν απο αυτες που ειναι κατα του ναζισμου πραγμα οτι μας πετανε και αυτες στον καιαδα ενω οι ανδρες νορμαλ απο την αγαμια τα φτιαχνουν με ομορφες ομοιοπαθεις σαν εμας και ετσι δεν εχουμε ουτε την επιλογη να βρουμε εστω αυτες τις αρρωστες για σχεση ουτε καν αυτες δεν μας αφηνουν.
Τριτον ειχα δει σε μια σταση λεωφορειου μια κοπελα που ηταν εμφανισιμη και την χαζεψα λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο γιατι ηταν στα γουστα μου ουτε της μιλησα ουτε της εκανα κατι αλλο κακο απλα την κοιταξα λιγο παραπανω επειδη ηταν ομορφη και εμενε κοντα στην γειτονια μου και η ενορια της περιοχης μου ενα ατομο απο την εκλησσια εφτιαξε μια ομαδα στο viber για να μιλαμε αθλητικες δραστηριοτητες και ετυχε σε αυτην την ομαδα να ειναι και η κοπελα στην σταση που κοιταξα λιγο παραπανω οταν καποια στιγμη το αντιληφθηκε που με ειδε στα μελη ειπεπολυ κακα πραγματα στον διαχειριστη της ομαδας επειδη την ειχα κοιταξει λιγο εντονα στην σταση που με βαλαν φραγη στην ομαδα να μην βλεπω τι γραφουν και οταν με βλεπαν καποια ατομα απο την ομαδα να με κοιτανε σαν βιαστη και να μην μου μιλανε.εντω μεταξυ αυτη η κοπελα εχει κανει παιδι εκτος γαμου και λεω ετσι οπως τα ειπε θα ελεγε στο τελος οτι την βιασα και την αφησα εγκυο και ειμαι ο πατερας του παιδιου ενω ενα απλο κοιταγμα εκανα.που φτασαμε να φοβομαστε να κοιταμε ενω ουτε χουφτωσαμε ουτε πιασαμε κουβεντα. τι να πω ρε παιδι μου πως εχει καταντησει η κοινωνια δυσπιστη επικριτικη με τασεις μειωσης της προσωπικοτητας του αλλου ατομου οπως ο ψυχολογος που με ειπε τεμπελη ενω πηγα εκει για να λυσω τα τραυματα μου που με οδηγησαν και στην ψυχωση μιας και απειχα απο ουσιες αλκοολ τσιγαρα και καφε ακομη δεν επινα πριν παθω την ψυχωση τωρα πινω καφε η κοπελα με λιγα λογια σαν να με ειπε βιαστη απλα με ενα εντονο βλεμμα που εριξα.μπας και την αφησα εγω εγκυο και το παιδι το εκανε απο εμενα φαινεται το βλεμμα μου ριχνει σπερματοζωαρια ουτε την αγγιξα ουτε καν της μιλησα.αυτα να τα πουνε στα καμακοβια αγορια στο κεντρο της Αθηνας συνταγμα μερια που κολλανε ολη μερα στις κοπελες που περπατανε και οχι επειδη εριξα ενα βλεμμα να βγαζουν αυτες τις βρωμες για μενα
αυτα ξαλαφρωσα