Originally Posted by
tester444
Καλησπέρα στην ομάδα.. Συγγνώμη για την ιστορία που θα εξιστορρήσω, πραγματικά πολύ περίπλοκη.
Αρχές Ιανουαρίου σύναψα σχέση με μία κοπέλα 26χρονών ( και εγω 26 ειμαι ) παντρεμένη 2 χρόνια ( σε σχέση όμως από τα 18 της με τον άντρα της) και ένα παιδάκι 2 χρονών. Με τη κοπέλα γνωριστήκαμε στη δουλειά, σε μια τοπική κοινωνία, δουλεύαμε σε 2 διαφορετικές επιχειρήσεις δίπλα δίπλα, μένουμε υπόψην και στο ίδιο χωριό. Στην αρχή είχαμε πιάσει μία τυπική φιλική σχέση οι 2 μας, ο άντρας με γνώριζε ονομαστικά.. κάποιες φορές όταν έβρεχε ή είχε κρύο την γύριζα εγώ σπίτι με το αμάξι εις γνώσην του άντρα της βέβαια, γιατί εκείνος δεν έχει αμάξι + οτι φύλαγε το μωρό στο σπίτι. Για να μην τα πολυλογώ, η τύπισσα κουκλάρα, είχα βαρεθεί να έρχονται στο μαγαζί να μου λένε πο ρε φιλε τι εργαλείο δουλεύει δίπλα και τέτοια.. εγώ γνώριζα τη φάση της και δεν ήθελα να μπλέξω. Να πω ότι δεν ειμαι ιδιαίτερα εμφανήσιμος, λίγο εύσωμος θα έλεγα και μάλιστα χωρίς καθόλου εμπειρίες. Είχα πάντα επιλεκτικό γούστο με τις γυναίκες και δεν ήθελα να κάνω σχέση μέχρι να βρω την ιδανική. Τέλοςπάντων, στις φορές που την γύριζα σπίτι επιασε μου ελεγε οτι δεν περναει καλα στο γαμο της οτι θελει να χωρισει και λοιπα και λοιπα και καταλήξαμε να ερωτευτούμε τόσο δυνατά που δεν πίστευα ότι το ζούσα όλο αυτό. Ξέρετε όλα αυτα τα παραμυθένια. Είμαι και γω πολύ ρομαντικός τρομάρα μου, είχα πέσει και με τα μούτρα και πραγματικά έκανα μαγικά πράγματα για πάρτυ της.. είχε τρελαθεί. Βρισκόμασταν κάποια βραδιά που ο άντρας της δούλευε νύχτα.. ολοκληρώσαμε, τέλεια χημεία σε όλα. Επικοινωνία, σεξ τα πάντα. Είμασταν αυτό το τέλειο που όλοι ονειρεύονται. Εννοείται όμως οτι για μένα η τύπισσα έπρεπε να χωρίσει.. δεν γούσταρα αυτό που γινόταν γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος, ούτε εκείνη το ήθελε γιατί είχε κάποια ξεσπάσματα κάποιες φορές.. ένιωθε τύψεις ότι τον προδίδει και λοιπά. Αυτά όλα στην αρχή. Κάποια στιγμή μας παίρνει πρέφα ο τύπος από κάτι μηνυμάτα στο ινσταγραμ, δεν έγινε τίποτα.. ούτε καν την χώρισε, προφανώς γιατί έχει κάνει τα ίδια. Το ψυχολογικό προφιλ της κοπέλας είναι ότι μεγάλωσε σε ενα σπίτι μεσ το φόβο με εναν πατερα μέθυσο να τη χτυπάει ( μέχρι που πεθανε) και με μία μάνα να της έχει περάσει στο μυαλό τη νοοτροπία του τι θα πει ο κόσμος. Δεν έχει καθόλου δυναμισμό, της φωνάζεις και κλαίει με το παραμικρό και λοιπα. Νιώθω ότι έχει καλή ψυχή αλλά τα έχει λίγο μπερδέψει... Το πρόβλημα λοιπόν, ο άντρας της την εχει απατήσει πολλές φορες και εκεινη το εχει μαθει.. αλλα καθεται μαζι του για το παιδι και επειδη φοβαται να κανει το βημα να χωρισει. Παρολα αυτα ενώ όσο ήταν και μαζί μου, έκανε σεξ μαζι του όποτε ειχε ορεξεις. Μου το παραδεχόταν γιατί είχε τύψεις με τη δικαιολογια ότι ετσι με ενιωθε καπως κοντα μου. Υπηρχε ενα τεραστιο διαστημα 3-4 μηνες που με ειχε κρυο ζεστη, μια ηθελε να χωρισουμε γιατι ενιωθε ασχημα επειδη ειναι ανικανη να χωρισει και ταλαιπωρει και μενα, σερνομουν εγω απο πισω της μετα και την παρακολουσα και τα ξαναβρισκαμε και πηγαινε ετσι. Καποια στιγμη πριν κανενα 2μηνο, γύρισε το μυαλό μου και είπα τέλος, αυτη δεν ειναι για μενα και αποφασισα να ξεκοψω, μπλοκ απο παντου, στη δουλεια ουτε βλεμμα και τετοια.. Τότε η τύπισσα φρίκαρε, συνειδητοποίησε ότι με χάνει και ταρακουνήθηκε το κεφάλι της, εκει που είχε εκείνη το πάνω το χέρι, τώρα το έχω εγώ. Βρηκε χιλιους τροπους να με πλησιασει ξανα.. δεν αντεχω να σε χασω και τετοια.. αποφασισαμε να παμε σε ψυχολογο για να τη βοηθησει να ξεμπερδεψει στο κεφαλι της τα πραγματα. Με ταλαιπωρησε και δεν πήγε τελικά γιατί φοβόταν.. Σήμερα, η τύπισσα είναι τελείως ξεκολλημένη απο εκεινον, ειχαν χωρισει για λιγο ειχε φυγει απο το σπιτι της, ειχε μιλησει στη μαμα της, με ειχε γνωρισει, καναμε βολτες με το μωρο της μαζι, την εχω γνωρισει και εγω στη μανα μου, και ολα αρχιζαν να μπαινουν σε εναν ρυθμο... το θεμα ειναι ο τυπος ειναι πολυ χειριστικος και βρηκε παλι το τροπο να την τουμπαρει και επεστρεψε σπιτι και ολα κανονικα. Σπαστηκα παλι και την χωρισα για τα καλα αυτη τη φορα. Ειχα μια περιπετεια υγειας τελευταια που ευτυχως ολα καλα, και παλι βρηκε τροπο να με πλησιασει. Ηρθε με φροντισε με αγκαλιασε και λοιπα, μου ορκιστηκε στο παιδι της οτι μαγαπαει με ολη της τη δυναμη και οτι θελει να ειναι μαζι μου, οτι στο σεξ της αρεσει μονο μαζι μου και λοιπα. Εγω ομως εχω ξενερωσει πια και δεν νιωθω κατι το τοσο δυνατο οπως παλια.. δεν ξερω πια τη νιωθω. Αποφασισα να της δωσω μια ευκαιρια ακομα γιατι την βλεπω και κανει ξανα προσπαθειες.. εκλεισε ραντεβου με ψυχολογο την αλλη βδομαδα μηπως τη βοηθησει. Δυστυχως ακομα.. ακομα βρίσκεται ερωτικά μαζι του και αυτο ειναι που με κάνει να κάνω σκέψεις... Δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα της. Περιττό να πω οτι βρέθηκα με τον άντρα της και του τα ειπα όλα, εις γνώσην της.. του ειπα οτι ειχαμε 5 μηνες σχεση.. εκεινος παλι δεν την χωρισε.. αλλα συνεχιζει και καυλαντιζει. Πραγματικά, σε τι σκατά έχω μπλέξει; Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα σε όλο αυτό; Ηταν πάντα ειλικρινής σε ότι μου έλεγε από την αρχή.. δεν έχω παράπονο σε αυτό. Νόμίζω πως οντως μαγαπαει απλά ίσως με λάθος τρόπο, ίσως της τα έμαθαν αλλιώς.. εγώ τωρα ομως δεν ξερω τι να κάνω... Ποσο φυσιολογικά είναι όλα αυτά; Αν ο ψυχολόγος την βοηθήσει και χωρίσει τελικά, θα μου αξίζει; θα αξίζει να μείνω μαζί της; εγώ προσωπικά εχω ανάμεικτα συναισθηματα και εκεινη λιωνει και πεθαίνει για μένα, προφανώς με όλα αυτα που εχω κάνει.. της έδωσα όση αγάπη είχα. Τα πάντα της έδωσα, λογικό να κολλήσει.. είμαι μπερδεμένος, παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ σε όποιον το διαβάσει...