ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Το ξεκινώ,εύχομαι να μην ''φάω'' ξύλο...06/09 κλείνω τρία χρόνια από την διακοπή εγκυμοσύνης μου,δεν μου αρέσουν οι άλλες λέξεις...ή δεν είμαι έτοιμη να τις χρησιμοποιήσω...δεν ξέρω πως να το επικοινωνήσω...θα πω μόνο πως ειναι ένα ''αν'' που αυτή την εποχή κάθε χρόνο σκέφτομαι πως θα ήταν αν...δεν είχα κάνει τη διακοπή..και δεν σκεφτομαι το ρόλο μητέρα ...γιατι έγινε συνειδητά η εγκυμοσύνη...και συνειδητά έγινε και η διακοπη(αν και με τρώει μεσα μου)...απλα okay...ψυχοθεραπεια έγινε και γινεται αλλα θέλω να μοιραστω σκέψεις και συναισθηματα και όχι μοτιβα ψυχολογιας για να ειμαι λειτουργικη και να προχωρησω...
Δεν πιστευω στον Θεο,σέβομαι την πιστη που έχουν όσοι πιστευουν...απλά με τρώει πως αποφάσισα και έκρινα μια ψυχη που δεν εφταιγε απλα φοβηθηκα πολυ για την δικη μου εξελιξη και την ριζα αυτης της οικογενειας που μονο υγιη δεν θα ήταν(οι λογοι πολλοι)
Αν το έχει περασει καποια..θελω σκέψεις..και ξέρω πως δεν το έχω διογκωσει..ουτε το δραματοποιώ..απλα δεν φεύγει η σκέψη..έχω προχωρησει..αλλα γυρναει πισω η σκέψη γιατι μίλαμε για άνθρωπο...αυτα..
ΠΑΡΑΚΑΛΩ..οχι δογματικες..επικριτικες αποψεις..ουτε copy paste έρευνες από αυθεντίες