Originally Posted by
panos_77
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.Με λένε Παναγιώτη και μένω σε επαρχία από τότε που τελείωσα τις σπουδές μου.Ειμαι στα 29 μου χρόνια και από τότε που θυμόμουν τον εαυτό μου δεν το είχα ποτέ με τις κοπέλες.Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν είχα ποτέ σχέση και αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγάλο κόμπλεξ απέναντι στους άλλους και νιώθω μειονεκτικά.Εδω που μένω δεν υπάρχουν επιλογές καθώς όλες είναι δεσμευμένες και αυτές που είναι ελεύθερες είναι πολύ λίγες και δεν είναι του γούστου μου.Οπως καταλαβαίνετε έχω απελπιστεί και δεν βλέπω φως πουθενά και καπνίζω πολύ πίνω πολλούς καφέδες και είμαι λίγο οξύθυμος με τον περίγυρος μου.Απο εμφάνιση είμαι μέτριος θα έλεγα αλλά όσο έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι με κάποια βρίσκω τοίχο πάντα.Εχω γίνει λίγο μισογυνης λόγω των παραπάνω και δεν μου αρέσει όλο αυτό και το αναγνωρίζω.Ποτε δεν ήμουν έτσι αλλά δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε μέσα μου ξαφνικά.Τεσπα θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας πάνω στο τι θα μπορούσα να κανω με το θέμα μου.Θα ήθελα πολύ να ακούσω γνώμες . Ευχαριστώ