Originally Posted by
Johhny32
Καλησπέρα σας, είμαι 28 χρόνον και εδώ και 3 μήνες ήμουν άνεργος και ευτυχώς βρήκα εργασία πριν 1 εβδομάδα να πω εδώ ότι τόσα χρόνια δούλευα εστίαση τα τελευταία 2 έχω σταματήσει και προσπαθώ να βρω κάτι πιο "καλό" και μόνιμο επάνω στο πτυχίο. Το λοιπόν το είχα βρει πριν 1μιση χρόνο μέχρι που τελείωσε η σύμβαση της εταιρίας και φύγαμε. Έκατσα 3 μήνες και ξανά βρήκα αυτή την δουλεια είχα πολλές προσδοκίες, έκανα και αρκετά όνειρα για το πώς θα είναι με το μόνο πρόβλημα να είναι πως όταν πήγα είδα ότι έπεσα αρκετά μακριά από αυτά που περίμενα η δουλειά είναι σε βιομηχανία και έχει βάρδιες (όχι κυλιόμενες για όσους γνωρίζουν) μετά την πρώτη εβδομάδα εκπαίδευσης μου με πιάνω συνέχεια να σκέφτομαι πως θα φύγω, που να ψάξω για άλλη δουλειά και γενικά μια διάθεση να φύγω τρέχοντας, και στεναχωριέμαι γιατί πιέστηκα αρκετά για να βρω αυτή την δουλειά. Πάντα με χαλούσε το γεγονός να δουλεύω βάρδια απλά τόσο καιρό άνεργος έλεγα ότι έρθει καλό είναι και όταν το έμαθα δεν με πείραξε καθόλου. Μόλις πήγα λοιπόν και είδα τους ανθρώπους εκεί προβληματιστικα, αγχώνομαι για το αν θα τα καταφέρω και εγώ η μην καταλήξω και εγώ έτσι λίγο "μίζερος" μιας και σε αυτές της δουλειές χάνεις Χριστούγεννα.. Πάσχα, χάνεις πολλά τέλος πάντων. Νιώθω ότι αν πω πως δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά θα πέσουν να με φάνε (γονείς/φίλοι κτλπ κτλπ) μιας και ήμουν άνεργος καιρό, μπορούσα να ξανά γυρίσω εστίαση αλλά δεν ήθελα μιας και για εμένα ήταν σαν ναρκωτικό έπαιρνα πολλά λεφτά και γρήγορα για την δουλειά που έκανα αλλά χάνεις ένσημα... δωρα ..ασφάλιση τα κλασικά της εστίασης δηλαδη. Τα λεφτά για πρώτο μισθό στο εργοστάσιο είναι παραπάνω από ικανοποιητικά αλλά δεν μου βγαίνει να μιλήσω για την δουλειά αυτή με όμορφα λόγια, δεν θα την πρότεινα σε κανέναν και δεν ξέρω όλο αυτό αν γίνεται επειδή συνήθισα τώρα 3 μήνες άνεργος η απλά μου την βαρεσε με της βάρδιες η κάνω σαν μικρό παιδί που πάει για δουλειά πρώτη φορά και βγαίνει από την καλοπέραση του "έτοιμου" από τους γονείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω τώρα μιας και σε ένα μήνα θα γίνω μπαμπάς και εγώ και χρειάζομαι την δουλεια. Με την όλη φάση νιώθω μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λέμε, αυτά ευχαριστώ.