Μπέρδεμα με κολλητό και πέτρα του σκανδάλου
Λοιπόν forum καλησπέρα. Έχει προκύψει ένα θέμα που αφορά κυρίως εμένα και τον κολλητό μου. Σε ένα παρτυ προέκυψε ενδιαφέρον από μια κοπέλα που την γνωρίζω κάποια χρόνια, αρκετά βασικά. Αυτή η κοπέλα πάντα μου άρεσε εμφανισιακά αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω. Ο κολλητός μου είχε κάνει κάτι με αυτήν πριν 3 χρόνια (όχι ολοκληρωμένα). Όταν μου το πε δεν ένιωσα ούτε ζήλια, ούτε κάτι. Ήμουν σε σχέση με μια κοπέλα, πέρναγα πολύ καλά και χάρηκα που ο φίλος μου επιτέλους βρήκε κάποια. Η μεταξύ τους φάση κράτησε λίγο. Εγώ πρόσφατα χωρισμένος και με κάποια σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στο οικογενειακό μου περιβάλλον δε ψάχνομαι. Αυτή η κοπέλα όμως πάντα κάτι μου έκανε. Την είχα ξεχάσει για αρκετό καιρό και εφόσον τραβιοταν με τον δε με ενδιέφερε. Ήταν όμως η πρώτη φορά μετά από καιρό που ένιωσα όμορφα. Ο φίλος μου με παρακινεί συνέχεια να βρω κάποια να περάσω ένα βράδυ, να περάσω καλά. Εγώ δεν είμαι της μιας βραδιάς εύκολα. Θέλω συναίσθημα, όσο και αν φαίνεται περίεργο για αγόρι. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί και εμένα ίσως στη θέση του, αλλά δεν είχαν κάτι σοβαρό. Το θέμα είναι ότι εμπλέκεται και μια κοινή μας φίλη που μας έκανε άνω κάτω. Εμένα μου μίλησε στα ίσια τι συμβαίνει και στον κολλητό μου του πετούσε σπόντες από τα μηνύματα, χωρίς να εξηγήσει καθαρά τι γίνεται ( Η φίλη μας είναι κοινή δικιά μας και πολύ καλή φίλη της κοπέλας). Δεν είμαι σε φάση τώρα να μπω σε ηθικά διλήμματα και τι είναι σωστό τι όχι. Με τη κοπέλα ίσως να μην το προχωρούσα, αλλά με εκνευρίζει απίστευτα η συμπεριφορά του και το φταίξιμο που το χω πάρει εγώ, χωρίς καν να εχψ δώσει λαβή στη κοπέλα η πράσινο φως για να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να γίνει. Εκτός αυτού η υποτίμηση που δέχομαι από εκείνον, υποτίθεται στην πλάκα με ωθεί να αρχίσω να ασχολούμαι μαζί της. Ξέρω ότι γίνομαι εκδικητικός σαν χαρακτήρας κάποιες φορές αλλά κάποιες συμπεριφορες δε μπορώ να τις ανέχομαι για πολύ ακόμα