Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο;
Printable View
Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο;
είσαι καλά ρε φίλε?
mε το αντίθετο φύλο κάνoyn άλλα πράγματα πολύ πιο ουσιαστικά για τη βιολογική εξέλιξη του ανθρώπου... σεξ και χρήμα και ψιλοβελονιά
με ποιους ήθελες να κάνουν φιλίες??
τι premura σε έχει πιάσει για το τι και πως κάνουν οι γυναίκες?
πίνεις τίποτα?
Σε όλη μου τη ζωή παρατηρώ το αντίθετο. Οι άνδρες κάνουν πολύ πιο εύκολα φιλίες και δένονται και πολύ πιο εύκολα. Στο σχολείο, και αργότερα στο πανεπιστήμιο, τα αγόρια πήγαιναν να δουν ένα ποδόσφαιρο και κολλούσαν. Τόσο απλά. Μετά μπορεί να μιλούσαν με τις ώρες για τις ομάδες, για το πρωτάθλημα, τις μεταγραφές, για το αν ήταν οφσάιντ. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι νόημα έβρισκαν σε όλο αυτό.
Αντίθετα, οι κοπέλες και αργούσαμε να δεθούμε, να βρούμε κάποιο κοινό θέμα συζήτησης, και να κάνουμε στην άκρη τους ανταγωνισμούς. Κρατούσες μια ακριβή τσάντα; Δε θα έπρεπε να την κρατάς, γιατί η άλλη δεν έχει λεφτά να αγοράσει αντίστοιχη. Πήγες ταξίδι στο εξωτερικό; Δεν έπρεπε να το αναφέρεις γιατί η άλλη έμεινε σε τέσσερα μαθήματα και καθόταν και διάβαζε.
Κι όλο αυτό θα στο πετούσε σε άσχετο χρόνο, δηλαδή μετά από 5 χρόνια θα σου έλεγε: "θυμάσαι το Καλοκαίρι του 2007 που ήμουν κάπως; Ήμουν επειδή με στενοχώρησες που μίλαγες για το ταξίδι σου, ενώ δε σεβάστηκες ότι εγώ ήμουν μέσα και διάβαζα". Ε, πού να θυμάμαι πώς ήσουν το 2007 βρε κοπελιά;
Μια άλλη διαφορά είναι ότι το κουτσομπολιό δεν είναι τόσο έντονο στις αντροπαρέες. Επίσης, οι άντρες προσβάλλονται λιγότερο εύκολα, το "ρε μ....κα", πάει κι έρχεται, ενώ στις γυναικοπαρέες θα υπεραναλύσουμε ακόμα και την πιο τυπική, άδολη συμπεριφορά. Πχ θα πούμε το κλασικό "δεν ήταν ότι μου είπε κάτι κακό, ήταν το ύφος της/ο τρόπος που με κοίταξε". Αυτό καταντά πολύ κουραστικό.
Σου λέω φυσικά τις δικές μου διαπιστώσεις, ο κάθε χαρακτήρας και οι παρέες του είναι διαφορετικές. Δεν τσουβαλιάζω το φύλο.
Άνδρας με άντρα γίδια