καλησπερα σας, Νιωθω πολυ χαμένος οσο αφορα τα εργασιακα ζητηματα...
Δυστυχως ημουν σε οικογενειακη επιχειρηση οπου ειχε μαζι με συνεργατη ο πατερας μου...για να μην τα πολυλογω διαγνωστικα με αγχωδη διαταραχη συνοδευμενη με χαμηλη αυτοεκτιμηση λογω του γεγονοτος οτι αισθανομουν πολυ πιεσμενος και γενικα οχι πολυ νορμαλ περιβαλλον(με πολυ πιεση, χωρις οικογενειακη θαλπωρη) .Πλεον εχω επιλεξει να αποστασιοποιηθω απο την επιχειρηση και να δω κατι να κανω μονος ...Αισθανομαι εκτοτε πολυ πιεσμενος και αισθανομαι οτι καμια δουλεια δεν κανει για μενα...Φοβος οτι δεν θα τα καταφερω πουθενα σε εργασιακα περιβαλλοντα και τρομερο αγχος οταν κατι ειναι να δοκιμασω για πρωτη φορα! Εχω αλλαζει δυο περιβαλλοντα εργασιας ημουν φυλακασ σε μια εταιρια οπου αισθανομουν πολυ πιεση και κακεντρεχια απο τους συναδελφους...πλεον εργαζομαι σε σουπερ μαρκετ οπου πολλες φορες με πιανει η αδυναμια του οτι δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος μου και με πιανουν μετα μαυρες σκεψεις οτι πουθενα δεν θα τα καταφερω και χαμενος εργασιακα δηλαδη οτι τιποτα δεν θα μου αρεσει...δε θα βρω ποτε τον δρομο μου?
Εχω τρομερη ανησυχια...δεν με νοιαζει τοσο το χρηματικο οσο το ψυχικο κοστος για την εργασια.
melon sandbox