Πήγα σε γιατρό διαβητολόγο και έκρινε ότι έπρεπε να κάνω την ozempic ένεση για να χάσω κιλά με την προϋπόθεση να μην τρώω ζάχαρη και αλεύρι. Όλα καλά στην αρχή συμφωνήσανε οι δικοί μου και ο αδελφός μου και ξεκίνησα στην αρχή έχανα 3 3 τα κιλά έφτασα να χάσω 6 κιλά σε διάστημα ενός μήνα. Χαρούμενη συνέχιζα αλλά δεν έχανα άλλο η θεραπεία ήτανε ozempic 0,25 για 3 μήνες. Σταμάτησα να χάνω και άρχισα να τρώω και ζάχαρη και αλεύρι και να κάνω την οζεμπικ η δόση ήταν πολύ μικρή περίμενα με ανυπομονησία να έρθει η ώρα που θα έκλεινα το επόμενο ραντεβού με την διαβητολόγο να μου ανεβάσει την δόση και να χάσω άλλα 6 κιλά. Για κακή μου τύχη όμως με ανακάλυψε ο αδελφός μου ότι τρώω ζάχαρη γιατί έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα παίρνει και πετάει την οζεμπικ 2
Manifestation for beginners τελευταίες δόσεις είχανε μείνει και με απαγόρευσε να συνεχίσω με την οζεμπικ άλλο. Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μένω εκτεθειμένη τώρα στην γιατρό που με συμπάθησε πολύ και ήθελε να με βοηθήσει και φυσικά πάει το όνειρο να γίνω αδύνατη.
Ποια είναι η δική σας άποψη????