ειναι κατάθλιψη αυτό που έχω;
Γεια σας
δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αν είναι κατάθλιψη ή απλά βαριέμαι ελεεινα και έχω κακή διάθεση, μοναξιά κτλ.
Εδω και λιγες μέρες τέλειωσα τη δουλειά-δουλευα σεζον σε ξενοδοχειο- και ενώ στην αρχή μου άρεσε που τέλειωσα και επιτέλους θα είχα χρόνο να ξεκουραστώ και να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, τώρα ο τόσος πολύς ελέυθερος χρόνος μου προκαλεί δυσαρέσκεια μεγάλη.
Πολλές φορές κοιτάω το ρολόι και είναι πχ 3 η ώρα και σκέφτομαι οτι ειναι πολύ νωρίς ακόμα και ότι εχω ολη τη μέρα μπροστά μου και αυτό αντι να με ευχαριστεί, συμβαίνει το αντίθετο..
Τηλεόραση δε με ευχαριστεί να βλέπω..βρίσκω πολύ βαρετά τα προγράμματα ειδικά φέτος..μετά απο μερικά λεπτα εχω σκυλοβαρεθεί και την κλεινω..
Μπαινω στο ιντερνετ στα σοσιαλ μιντια αλλα και αυτό δεν αντέχω να το κάνω για πολύ ώρα..μετα απο μια ώρα έχω βαρεθεί..
Θα ήθελα να μπορώ να κάνω fast forward στη μέρα από την πολλή βαρεμάρα..
Επίσης θα ήθελα να κάνω fast forward στο 2024 για να τελειώσει επιτέλους..
Εκτός της δυσαρέσκειας που μου προκαλεί ο τόσος ελεύθερος χρόνος και η βαρεμάρα, νιώθω έντονη μοναξιά και επίσης σκέφτομαι ότι δεν τα έχω καταφέρει καλά στην προσωπική μου ζωή και ότι στην ηλικία μου θα έπρεπε να είμαι παντρεμένος να έχω παιδιά και αγχώνομαι αν θα το καταφέρω αυτό στο μέλλον..το ότι μένω ακόμα με γονείς δεν είναι και το καλύτερο παρότι υπάρχουν πλεονεκτήματα.
Επίσης έχω εργασιακή αβεβαιότητα γιατί δεν ξέρω αν θα με πάρουν και του χρόνου στο ξενοδοχείο..
Κοιμάμαι πολύ νωρίς από τις 9 η ώρα και παίρνω συμπλήρωμα διατροφής για να κοιμηθώ.
Αναρωτιέμαι τι έχω κάνει λάθος στη ζωή μου, πως θα μπορούσε να ειναι η ζωή μου κτλ
Είναι κατάθλιψη αυτό που έχω;