Μελαγχολία και έλλειψη όρεξης
Καλησπέρα σας!
Σας γραφω εδω γιατι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για άλλη μια φορά.. Αυτες τις τελευταίες μέρες νιώθω μια ιδιαίτερη θλίψη ή μελαγχολία ας το πουμε..Δεν ξέρω αν φταίει που μικρυναν οι μέρες και νυχτώνει νωρις. Απλώς νιώθω σαν να βουλιαζω σε μια κουραση, μια βαρεμάρα, μια ματαιοτητα..
Να ξεκινησω απο το γεγονός οτι δούλευα σεζον απο τον Μαρτιο και πριν λιγες μερες τελειωσε.. Δεν θα εχω θεμα οικονομικο για αρκετούς μηνες, γιατι έβαλα λεφτα στην ακρη, συν το οτι θα αρχισω να παιρνω και ταμειο σε λιγο..
Οσο καιρο περιμενα λοιπον να τελειωσει η σεζον, ελεγα αντε ωραια να είμαστε επιτελους free να χαρούμε τη ζωη μας κλπ . Και τωρα που είμαι εντελως free νιωθω μια μαυριλα και δεν ξέρω τι να κανω με την ζωη μου..
Πολλοι γνωστοι και φιλοι μου -εκτός απο 2 ατομα που ήμασταν μαζι στη σεζόν και κραταμε επαφή- συνεχιζουν κανονικα τις ζωές τους, τις καθημερινότητες τους και αναφέρονται συχνα στο ποσό busy ειναι..Η αδερφή μου επισης ειναι παρα πολυ απασχολημενη με υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο..Εχει 10 μερες που δεν δουλεύω, αλλα δεν εχουμε καταφερει να πάμε για καφε επειδή δεν προλαβαινε.
Οπότε ειμαι στην ουσία άνεργη με ολα τα αρνητικα συναισθηματα που μπορει να συνεπάγεται αυτο (εκτος του οικονομικου) Και ενώ κανονικα θα επρεπε να χαιρομαι που έχω χρονο και μπορω να ξοδεψω τα λεφτα μου περνωντας καλα κλπ νιωθω οτι τιποτα δεν με εμπνεει να το κανω..Δεν έχω ουτε ιδιαίτερη ορεξη για να γυμναστώ, να πάω χορο κλπ που ολους αυτους τους μηνες το είχα παράπονο οτι δεν με βολευε λόγω της δουλειάς ..
Δεν ξέρω τι μου φταιει περισσοτερο. Ισως μου φταινε πολλα πράγματα συνδυαστικα γιατι ειναι και αρκετα που δεν ανεφερα. Αλλα με έχει κουράσει να περιμένω πάντα κατι για να είμαι πιο χαρούμενη και μετα να γίνεται αυτο το κατι ,αλλα και παλι κατι να μου φταιει..
Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε καπως να με βοηθησετε..