Βιώσατε ποτέ μια κατάσταση που σας έκανε να αναθεωρήσετε πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα και γενικώς σας άλλαξε τρόπο σκέψης; Κοινώς να σας έγινε «μάθημα» και αποφασίσατε να κινείστε αλλιώς από κει και πέρα.
Printable View
Βιώσατε ποτέ μια κατάσταση που σας έκανε να αναθεωρήσετε πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα και γενικώς σας άλλαξε τρόπο σκέψης; Κοινώς να σας έγινε «μάθημα» και αποφασίσατε να κινείστε αλλιώς από κει και πέρα.
Ναι. Πήρα ενα μαθημα πριν καμια 20ρια χρονια και ακομα το θυμαμαι και μου ρχεται στο μυαλο. Αλλαξα συμπεριφορα απο τοτε. Δεν θα πω δημοσια περι τινος προκειται.
Ναι. Η βία την οποία έχω υποστεί σε οικογένεια, σχολείο, σχέσεις και κοινωνία, ο ανελέητος βομβαρδισμός μου με πάρα πολλά μέσα και προσπάθειες να χωρέσω, με τραυμάτισαν. Έχασα τον εαυτό μου, αλλά δε με τέλειωσαν. Εδώ είμαι. Να μαθαίνω από αυτές τις εμπειρίες, να τις αναλύω. Όχι να τις αφήνω να με σχηματίζουν ολοκληρωτικά και αμετάκλητα, φυσικά με επηρέασαν και ξέρω ότι επηρεάζουν ακόμη, αλλά δε θα τις αφήσω να με ξεπεράσουν, θα παλέψω. Θα παλεύω πάντα, αυτή την απόφαση έχω πάρει. Θα αντιδρώ. Θα ψάχνω να ανακαλύπτω τα όπλα που χρειάζομαι για να είμαι ξανά στα πόδια μου. Τα εργαλεία που έχω ανάγκη.Γράφω ό,τι να'ναι; Είμαι άυπνη, χα χα. Πολλά βιώματα, ίσον πολύ υλικό.
Νομίζω σε όλους αλλάζει ο τρόπος σκέψης μετά από καταστάσεις έρωτας...εφηβεία.. ενηλικίωση..δυστυχώς όμως το πάθημα δεν γίνεται πάντα μάθημα ακόμα και αν το έχεις συνειδητοποιήσει...