Originally Posted by
JimPaps9
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα,είχα τα χάλια μου κάποτε αλλά πλέον,μετά από αρκετή προσπάθεια,είμαι πολύ καλύτερα!Ξεθολωσα!
Το συγκεκριμένο τοπικ ουσιαστικά το ανοίγω για άλλο λόγο.Θελω να βοηθήσω μια φίλη μου η οποία τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλά.
Η ιστορία έχει ως εξής:Εδώ και μερικούς μήνες, επισκέπτεται ένα ψητόπωλειο,μια-δυο φορές την εβδομάδα,όταν δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει.Εκει εργάζεται ένα παιδί,από όσο ξέρω αρκετά γοητευτικό, πάντα με χαμόγελο,καλή διάθεση κλπ και η φίλη μου μιλάει μαζί του συνέχεια.Εννοειται ότι και με αυτη έχει την ίδια συμπεριφορά.Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον βλέπει αλλιώς.Εχουν μιλήσει πολλές φορές, κάνουν αστεία, πειράγματα κλπ.Ξερει ο ένας το όνομα του άλλου.Πριν λίγο καιρό η φίλη μου τον ακολούθησε στο ινσταγκραμ,εκείνος όμως δεν την ακολούθησε πίσω.Του έκανε λαϊκ σε 2 φωτογραφίες και 2 στορις κλπ μπας και την ακολούθησει,τίποτα.Απο κοντά όμως,κάθε φορά που την βλέπει,πετάει από τη χαρά του,μιλάνε,κάνουν αστεία κλπ.Η φίλη υποψιάζεται ότι είτε δεν την συμπαθεί και παριστάνει τον καλό στην δουλειά του(πρέπει όμως να αναφέρω ότι και μια φορά που τον είδε τυχαία στο δρόμο εκτός δουλειάς μιλήσανε κανονικά και ο τύπος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ακριβώς όπως και στο ψητοπωλείο),είτε έχει ψυλλιαστει τι συμβαίνει και κάνει τον δύσκολο.Σχεση δεν έχει,δεν υπάρχει άλλη κοπέλα στη ζωή του από όσο ξέρω.Επειδη λοιπόν τη φίλη την έχει πάρει από κάτω,πως το εξηγείτε όλο αυτό;Δεν την συμπαθεί και απλά κάνει τον καλό;Παίζει παιχνίδια ενώ μπορεί κατά βάθος να την θέλει;Η συμβαίνει κάτι άλλο; Ακόμα και εγώ δεν βγάζω άκρη,δεν έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο(σε εμένα τουλάχιστον).Και επίσης,αξίζει να συνεχίσει να προσπαθεί μπας και γίνει κάτι η να το αφήσει και να κοιτάξει κάποιον άλλον(η ίδια με ρώτησε αν αξίζει να ασχοληθεί η να τα παρατήσει και εγώ με τη σειρά μου ρωτάω εσάς); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καθε γνώμη καλοδεχούμενη,μπας και ξαναδώ το φιλαράκι μου να χαμογελάει!