Το ακουσα και αυτο ..απο τον ανθρωπο που μου κατεστρεψε την ζωη..με εκανε να ζω με κρισεις πανικου καταθλιψη ..να μην ζω δηλαδη..ειμαι αναγκασμενη να ζω εδω με καποιον που λεει μακαρι να πεθανεις ..θελω να φυγω
Printable View
Το ακουσα και αυτο ..απο τον ανθρωπο που μου κατεστρεψε την ζωη..με εκανε να ζω με κρισεις πανικου καταθλιψη ..να μην ζω δηλαδη..ειμαι αναγκασμενη να ζω εδω με καποιον που λεει μακαρι να πεθανεις ..θελω να φυγω
Άκουσε κι εγώ τέτοια ή παρόμοια, όπως χαμένο κορμί,βλάκα κλπ. Αυτά έκαναν και σε μένα ζημιά αφού τα άκουγα όταν δεν είχα μέσα μου τις αντιστάσεις κι έτσι έπιαναν τόπο καθοδηγώντας με σε αυτό που εμπεριείχαν. Μου άφησαν ζημιά. Κάποιος μου έχει πει πως τέτοια λόγια είναι χειρότερα από το να τρως ξύλο. Ακόμα είμαι στους ζωντανούς και παλεύω. Καλά έκανες και το έγραψες. Στη ψυχική μας αναστάτωση βγαίνουν οι αλήθειες, αυτό δηλαδή που πραγματικά μας πνίγει. Χωρίς φόβο αντιμετώπισε τον ή την κατάσταση που σου δημιούργησε. Όσο δυστχυώς του δείχνεις αδύναμη (το λέω και σε μένα) όλο και θα συνεχίζει να σου επιτίθεται ποικιλοτρόπως. Βρες τις δυνάμεις, που έχεις!
Το τι λέει κάποιος αντιπροσωπεύει το τι έχει μέσα του. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής του.
Εύχομαι κάποια στιγμή, να δεις πόσο δυνατή είσαι και να φύγεις.
Φυγε. Γιατι καθεσαι? Αν δεν βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου κανεις δεν θα το κανει για σενα.
Προφανώς φοβάται.. Και μετάνιωσε που το έγραψε..
Πού είναι το παράξενο σε όλο αυτό ρε Τζοβάνι? Ότι μετάνιωσε που το έγραψε? Ότι φοβάται? Τι?
Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.. Και μια μικρή πιθανότητα να υπήρχε έστω να μιλήσει, θα δει και αυτά που γράφεις και πάει κι αυτή. Κάποια πράγματα είναι αρκετά λεπτά και δεν χρειάζεται να τα ακουμπαμε.
Μου κάνει εντύπωση που δεν της πρότεινες να κάνει σεξ.
Ας υποθέσουμε ότι μας έγραψε αλήθεια κ μετά το μετάνιωσε ...δλδ εσύ κ εγώ εδώ μέσα τι μπορούμε να κάνουμε όταν κάποιος την απειλεί η' την βρίζει η' της ασκεί βία ?
Δεν πρέπει να πάει κάπου δομικά να μιλήσει ?
Τι σημαίνει το μετάνιωσα ? Με βρίζει πολύ η' λίγο ? Με δέρνει λίγο κ όχι πολύ ?
Να πεθάνει λίγο η' πολύ ?
Έτσι λέγανε κ κάτι άλλες ,το μετάνιωσα κ μετά για όλα φταίει ο Μητσοτάκης....
Ατομική ευθύνη
Άρα στηρίζω το παγωτό κ την τούρτα φράουλα