Ερώτηση φόβος σχιζοφρένειας
Παιδιά να ρωτήσω με αφορμή ένα συμβάν την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν καλά και για μια στιγμή κοίταξα στον καναπέ και μου φάνηκε πως είδα τα κλειδιά μου πήγα στην τράπεζα έβγαλα λεφτά και μετά γυρνάω σπίτι και τα κλειδιά δεν ήταν εκεί αντίθετα ήταν απέναντι στο σπίτι της μητέρας μου από εκεί και έπειτα με έπιασε φόβος πάλι σχιζοφρένειας λέω να το αρχίζει και από τότε κοιτάω δεξιά αριστερά με την άκρη του ματιού μου μήπως βλέπω κάτι φοβάμαι μήπως δω κάτι που δεν υπάρχει και σήμερα είχε η μάνα μου την μικρή και είδα πως έχει λερωθεί στο πρόσωπο με σοκολάτα και της λέω έφαγες σοκολάτα εκείνη σκουπίστηκε και μετά είχε ελάχιστο αλλά δεν έφαγε πολύ μου είπε η μητέρα μου και άρχισε πάλι κρίση και άγχος! Παιδιά τι γίνεται νιώθω πως τρελάθηκα πως θα αρχίσω να βλέπω κι άλλα πράγματα ή πως θα τρελαθώ τελείως και πως είμαι στο πρώτο στάδιο τρέλας, είχα μιλήσει με ψυχολόγο και μου είπε πως είναι άγχος μόνο και ότι αυτό έχει συμβεί σε όλους να νομίζουν πως είδαν κάτι και απλά δεν δίνουν σημασία και εγώ επειδή έδωσα το έκανα ταιραστιο μέσα στο μυαλό μου (η αλήθεια είναι το είχα πάθει και παλαιότερα και τότε δεν είχα δώσει σημασία) αλλά φοβάμαι τρέμω ο ψυχολόγος μου λέει πως ξέρω ήδη την απάντηση στο αν θα τρελαθώ αλλά πιστεύω με τόσο άγχος και φόβο σίγουρα θα καταλήξει σε σχιζοφρένεια!!