Συνδυασμος σπουδων ψυχολογιας και μηχανικης
Συνδυασμος σπουδων ψυχολογιας και μηχανικης
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος των Ηλεκτρολογων Μηχανικών και ανακάλυψα πρόσφατα ότι αυτό που πραγματικά θα με γεμίζει δεν είναι να κάνω τα ηλεκτρολογικά σχέδια για καμιά εταιρεία αλλά να ασχοληθώ μέσω της δουλειάς μου με κάτι πιο ανθρωπιστικό..Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψα τον όρο Engineering Psychology!Δεν νομίζω να υπάρχει καν ελληνική ορολογία αντίστοιχη.Τα πανεπιστήμια ωστόσο που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα είναι λίγα και τα περισσότερα στην Αμερική.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα σπουδών (συνδυαστικών) ψυχολογίας και μηχανικής?Και αν ναι,θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε ποια πανεπιστήμια στο εξωτερικό(οπουδήποτε) έχουν κάποια προγράμματα στον τομέα αυτο;(δλδ engineering psychology,human factors,ergonomy).
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη..Έχω βαρεθεί να βλεπω στο πανεπιστήμιο άτομα τόσο μονολιθικά σχετικά με τις θετικές επιστήμες!Μ\'αρέσει η σχολή αλλά και μια εφαρμογή στον άνθρωπο δεν βλάπτει..Αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός...!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας