Ψυχιατρος και φάρμακα και αμφιβολίες
Καλησπέρα παιδιά. Έχω αρκετό καιρό να γράψω. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά, όλη μέρα κάθε μέρα από το πρωί που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ νιωθω ταχυκαρδιες και δυσπνοια πολλή εντονη . Ξαναπήγα σε πνευμονολογο και καρδιολόγο λένε δεν βλέπουν κάτι. Συνεχίζω να τα νιωθω , προσπαθώ να κάνω πράγματα και να περπαταω αλλά νιωθω τα ίδια ενώ θέλω τόσο πολύ να μην τα νιβθω συνεχίζω και τα νιωθω . Εν τέλει πήγα ξανά σε ψυχίατρο που έδωσε αγωγή 150mg zoloft και ένα άλλο αγχολυτικό για τον ύπνο δεν θυμάμαι πως λέγεται. Προφανώς μου είπε ότι έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη που το ξέρω, είπε επίσης ότι δεν θα λύσει πολλά πράγματα η ψυχοθεραπεία και να ξεκινήσω ότι πρέπει να πάρω τα χάπια, δεν θα φύγει τελείως αλλά θα είμαι "ισόβια σε αυτο" . Ομολογώ ότι με φρικαρε αυτό.
Έχω αμφιβολίες στο να τα πάρω. Εμένα πιο πολύ με ανησυχούν τα σωματικά συμπτωματα πάρα οι τελετουργιες που κάνω. Με έχουν αλλάξει ως άνθρωπο, νιωθω αρρωστη συνέχεια. Αλήθεια αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν 3. Είναι κουραστικό, και οι ταχυκαρδιες και η δυσπνοια . Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο; του ρχει λυθεί με την αγωγή; νιωθεξ κάνεις κάτι σωματικό συνέχεια;
Απλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν πλέον. Όσο και να μου λένε ότι δεν έχω κάτι αλήθεια εγώ πιστεύω ότι έχω. Είναι εκεί νιωθω το σώμα μου ότι σκάει ακόμα κι όταν είμαι χαλαρή. Δεν είναι άγχος αυτό πλέον. Δεν ξέρω αλήθεια αυτές οι ταχυκαρδιες με το που σηκώνομαι αλλά και οι δυσπνοιες με έχουν τρελάνει και όταν κάνεις δεν βρίσκει κάτι με τρελαίνει ακόμα πιο πολύ.