Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
Η σχέση που είχα σε κάποια φάση απομακρυνθηκε επειδη έχω βαριά κατάθλιψη ενώ έχει το ίδιο επίσης. Είχα ένα επεισόδιο και φοβήθηκε πολύ και είπε ότι ανησυχεί ότι θα του πυροδοτηθεί και εκείνου. Απομακρυνθηκε για τουλάχιστον 5 μηνες και τα είχαμε αλλά ήταν τυπικος και δεν εδειχνε στοργή. Το καταλαβαίνω από μια μεριά αλλά στεναχωρεθηκα πολύ και ένιωσα αδικία καθώς του είχα πει όλο το ιστορικό μου επίσης, δεν έγινε κάτι ξαφνικά. Λυπάμαι που κάτι τέτοιο φαίνεται εμπόδιο για σχέση...
Ξέρω μια κοπέλα ηλικία μου 24 χρονων που εχει έναν 4 χρόνια τώρα και τους πρώτους 6 μήνες συνέχιζε να μιλάει με αγόρια και της έβαζαν καρδιές στις αναρτήσεις της στα social media. Ήταν διακοπές με την ξαδέρφη της και εκείνη την βιντεοσκοπισε και την δημοσίευσε να χορεύει με 3 άντρες 15 χρόνια μεγαλύτερους από αυτήν. Αυτη η κοπέλα δημοσιεύει επίσης πολύ πρόκλητικες φωτογραφίες και παρολα αυτά αυτός τύπος είναι μαζί της πολυ πιστός και στοργικός Τα μάτια του λάμπουν όταν τη βλέπει και την αγαπάει τρελα ενώ εκείνη κάπως ξινή όλη την ώρα. Ασχολείται με αυτοκίνητα, έχει μοτοσικλέτα και πηγαίνει σε αγώνες αυτοκινήτων και μηχανών. Πολλοί αντρες τη θαυμάζουν επειδή αυτά είναι ανδροκρατούμενα χομπι και τα κορίτσια είναι δυσεύρετα. Είχαμε μια κοινή παρέα και από παλιά πάντα την παρατηρούσα μαζί και άλλες κοπέλες που βλέπω ότι τα πάνε πολύ καλά στις σχέσεις τους. Έχει πολλά τατουάζ και μακριά μαύρα μαλλιά .Παλιά το 2018 μου άρεσε κάποιος που την γούσταρε και επέλεξε εκείνη εν τέλει. Είχε πολλά οικογενειακά θέματα και του είχα σταθεί αλλά υποθέτω δεν ήμουν όσο διασκεδαστική όσο αυτή. Παίζει και αγοριστικα βιντεοπαιχνιδια και είχα προσπαθήσει να ξεκινήσω και εγώ, άρεσε αυτό στο αγόρι μου και μου είπε ότι πολλοί θα ήθελαν μια κοπέλα που ξέρει από βιντεοπαιχνιδια. Μου θυμίζει μια φίλη που είχα και οταν ήθελε να μιλήσει με κανέναν φόραγε ρούχα με τον Ολυμπιακό και της έπιαναν πολλοί κουβέντα για τις ομάδες.
Μακάρι να ήμουν εκείνη, όταν τη βλέπω αυτό σκέφτομαι, δείχνει πολύ χαρούμενη με τη ζωή της και τον εαυτό της. Μάλλον έχω λάθος μειονέκτημα και το πάω γενικώς λάθος. Νιώθω πολύ ανεπιθύμητη, ανίκανη να αρέσω σε κάποιον και να τον κρατήσω. Νιώθω πως ανέχονται διαφορά αλλά αυτά που έχω εγώ όχι.