Μου εκοψαν το προνοιακο επιδομα
Χαιρετε οσοι περνανε επιτροπες πρεπει να προσεχουν πολυ περασα επιτροπη και μου εβαλαν 50% εκανα ενσταση και μου ξαναεβαλαν 50% ενω εχω ψυχωσικη συνδρομη.μαλλον δεν θα πρεπει να γραφω τα συμπτωματα μου εδω μεσα γιατι καποιο αλλοι επιτηδιοι θα διαβασαν τα συμπτωματα μου και ετσι οταν τα ειπα στην επιτροπη που με ρωταγε το ιστορικο με μια πραξη δυσπιστιας και χλευασμου μου ειπαν τα εχουμε ακουσει πολλες φορες αυτα.δεν ηξερα οτι γραφοντας εδω μεσα τα συμπτωματα με αυτο το νικνειμ οπως και με ενα παλιοτερο που ειχα το 2010 θα βρεθουν επιτηδιοι να διαβασουν τα συμπτωματα μου λεγοντας να περασουν εκεινοι επιτροπη και να παρουν το ποσοστο και εγω σαν αυθεντικος ασθενης που τον καλυπτει η ελαχιστη δοσολογια που παιρνει να με κοψουν.μαλλον θα πρεπει να γραφω περι ανεμων και υδατων ή να μην συμμετεχω στο φορουμ απλα κανοντας λεκτικη εκτονωση για να βγαλω τα σπασμενα καποιοι τα χρησιμοποιουν προς οφελος τους.επειδη με αυτο τον νικναιμ εχω γραψει αρκετα μυνηματα και ειχα ενα αλλο νικναιμ απο το 2010 που ειχα γραψει 300 μυνηματα μακαρι το φορουμ που ειχα διαβασει καποτε να κλεισει οπως ελεγε η διαχειρηση οτι ειναι φυρα ετσι ωστε να διαγραφουν ολα τα μυνηματα μου απο το ιντερνετ και να μην μου μπαινει ο πειρασμος να γραφω ξανα εδω μεσα.να βρισκω αλλες διεξοδους μακαρι να εβρισκα εναν καλο ψυχοθεραπευτη να με βοηθουσε η ο γιατρος ψυχιατρος που βλεπω να τον εβλεπα πιο τακτικα και πιο πολυ ωρα δεν εχω τιποτα απο αυτα εχασα και το μοναδικο μου βιοποριστικο εισοδημα μαλλον θα ξαναπρεπει να δουλεψω οσο δυσκολο και αν ειναι..
ενταξει δεν χρειαζεται απαντησεις τα εγραψα να γνωρισουν και αλλοι συμπασχοντες οτι στο θεμα ψυχωσεων που δικαιουνται ποσοστο να μην γραφουν τι συμπτωματα εχουν γιατι πολυ απλα βρισκονται λαμογια πο διαβαζουν τα συμπτωματα για να παρουν οι ιδιοι επιδομα και δεν παιρνουν οι πραγματικα πασχοντες.θα προσπαθησω να κρατηθω να μην γραψω για πολυ καιρο γιατι μου κακοφανηκε που με εκοψαν και στις δυο επιτροπες ενω παιρνω φαρμακα και εχω υπαρκτη παθηση εδω και πολλα χρονια