Originally Posted by
Joanna8
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου. Στο συγκεκριμένο χώρο, μπορούμε να αφήνουμε προτάσεις για τη βελτίωση του φόρουμ. Μπορείς να διαφωνείς ή να συμφωνείς, να το αιτιολογείς ή όχι.
Όλα τα fora και οι εφαρμογές πλέον έχουν δυνατότητα μπλοκ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ θέμα προβλημάτων σε "σύνθετες συζητήσεις". Το ότι δίνεται η δυνατότητα μπλοκ, δε σημαίνει ότι ο χρήστης οφείλει να τη χρησιμοποιήσει. Αν θέλει τη χρησιμοποιεί, αν δε θέλει, όχι. Για παράδειγμα στα social έχω μπλοκάρει πάνω από χίλιους λογαριασμούς. Δεν τους στερώ κάτι. Απλά δε θέλω να πετάγονται posts τους στο tl μου ή να αλληλεπιδρώ μαζί τους.
Επίσης, και η δυνατότητα report υπάρχει σε όλα τα social/fora, αλλά παίρνει μισό λεπτό, ειδικά αν πρέπει να γράψεις και αιτιολογία. Αντίθετα, το μπλοκ δεν παίρνει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Γι αυτό και ο περισσότερος κόσμος στο social προτιμά το γρήγορο μπλοκ, παρά το αργό report. Υπάρχουν και λόγοι που δεν τίθεται θέμα αναφοράς, απλώς δε θες να βλέπεις posts του άλλου ή να σου γίνεται βδέλλα.
Η πρότασή μου είναι να υπάρχει δυνατότητα μπλοκ και εδώ. Το αν θα το χρησιμοποιήσει κανείς ή όχι, το κρίνει ο ίδιος. Απλά να υπάρχει για τους χρήστες στα πλαίσια διαχείρισης του δικού τους λογαριασμού, όπως παντού.