Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
Γεια χαρά σε όλους εδώ και ευτυχισμένο το νέο έτος,
Δυστυχώς μπήκα πάλι στον φαύλο κύκλο να κατεβάζω γνωστές εφαρμογές γνωριμιών, αλλά με εξαίρεση ένα ραντεβού που βγήκα από κοντά και η κοπέλα κάθε άλλο παρά σχέση ήθελε, αλλά μονάχα σεξ σταμάτησα να βγαίνω μαζί της καθώς εγώ ψάχνω έναν συναισθηματικό δεσμό. Στην τελική αν έψαχνα απλά να πηδήξω θα πήγαινα ανά πάσα στιγμή με ένα σαραντάρικο στις ιερόδουλες κάτι το οποίο έκανα για να ξεδώσω όλο το καλοκαίρι. Δεν μου λείπει δηλαδή το σεξ ( πριν πέσετε να με φάτε), αλλά μου λείπει μια κοπέλα η οποία θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον γιατί καλές οι συζητήσεις από μηνύματα αλλά αν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποια στην πραγματική ζωή αυτός ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Ακόμα και σε κλαμπ προσπάθησα να προσεγγίσω και παρόλο που έβαλα τα δυνατά μου και κατάφερα να αποβάλλω τον φόβο της προσέγγισης εισέπραξα αδιαφορία καθώς εύκολα κάποιος που το έπαιζε πιο μάγκας ερχόταν από άλλη παρέα και της τραβούσε το ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να γίνω στην τελική alpha male ή όπως το λένε τέλος πάντων. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή στην οποία αν δεν βρίσκεσαι στο top 10% των αντρών σε εμφάνιση και σε όλα δύσκολα τα πράγματα. Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάποιος που προσέχει πάρα πολύ την καθαριότητα και το ντύσιμό μου. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι έχει γίνει πυρηνική φυσική πλέον να βρεις μια κοπέλα που να είναι εντάξει και προσγειωμένη. Πιο εύκολα βρίσκεις δουλειά παρά σχέση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στην Gen Z τόσα παιδιά μεγαλώνουν με χωρισμένους γονείς. Κάτι πάει εντελώς στραβά στον δυτικό κόσμο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων έχει γίνει σαν την μέση Αμερικανίδα δυστυχώς. Πρόσφατα π.χ ήμουν με φίλο μου σε καφετέρια και είχα μείνει όταν άκουγα μια παρέα κοριτσιών να μιλάει δίχως ίχνος ντροπής, αλλά με περίσσειο θράσος για τα ανδρικά μόρια των συντρόφων τους πρωην και νυν. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. το onlyfans που έχει κάψει εντελώς τις νέες κοπέλες? Πραγματικά δηλαδή πείτε μου πώς να εμπιστευτείς πλέον μια κοπέλα?
Όσοι από εσάς έχετε κοπέλα πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρατε? Γιατί με τοσο ghosting που πέφτει κλάφτα Χαράλαμπε!
Υ.Γ. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι τους τελευταίους μήνες πάσχω από στυτική δυσλειτουργία και νιώθω τόσο χάλια που παίρνω αντικαταθλιπτικά. Δεν φτάνει η ψυχική οδύνη ήρθε και αυτό...νιώθω ότι είμαι τελειωμένος σαν άντρας ενώ άλλοι γνωστοί στην ηλικία μου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις από αρραβώνες και παντριές. Μάλλον άπιαστο όνειρο για μένα