Ενοχές και ντροπή για αυτό που είμαι
Έχω βαρεθεί να με μειώνουν συνέχεια, να μου λένε πως θα επρεπε να είμαι αλλιώς. Οι άλλοι άνθρωποι κάπου κάπως βρίσκουν αποδοχή, όπως και να είναι. Βαρέθηκα να μου λένε ότι το ότι δεν έχω φτάσει τους άλλους δείχνει τεμπελιά εκ μέρους μου και ότι απλώς δεν προσπαθώ. Θέλω να ζήσω ανέμελα και χαλαρά. Έχω τους άλλους πάνω από το κεφάλι μου να με κατασπαραζουν. Βλέπω τον κόσμο να φέρεται τελείως διαφορετικά σε αλλα άτομα.
Επίσης βρήκα εργασία αλλά οι γονείς μου όλο τους ξυνιζει και τους βρωμάει. Όλο κάτι θα βρουν. Οτι είναι δουλειά σε ιδιωτικό τομέα και όχι στο δημόσιο για παράδειγμα. Εγώ χαίρομαι για την δουλειά μου γιατί κάτι βρήκα και μου αρέσει. Δεν έχω και επαφές με κόσμο, μόνο με τον υπεύθυνο. Σιγά σιγά θα κοιτάξω να πάρω και παροχές αναπηρίας. Στο δημόσιο φοβάμαι μην έχω συναδέλφους τραμπουκους και μου κάνουν μπουλινγκ, δεν είναι απαραίτητα μια ουτοπική λύση. Αν μου τύχει αυτό σιγά που θα κάτσουν να ασχοληθουν οι γονείς μου. Δεν με βοηθάνε και στην εύρεση εργασίας να με καθοδηγήσουν. Δεν χαίρονται που δουλεύω και κάνω κάποια βήματα, όλο μου λένε να την αφήσω. Δεν με αφήνουν να χαρώ. Θέλω δουλειές που δεν έχω επαφές με κόσμο.
Και εχω μια σχέση που ολο με μειώνει και με βρίζει. Τους βαρέθηκα τους γύρω μου, με εξουθενωνουν. Νιώθω 90 χρόνων και είμαι 24. Κοιτάω πίσω και βλέπω ένα άτομο που είχε μονίμως άγχος και μισός για τον εαυτό του. Βαρέθηκα να με κάνουν να μισώ τον εαυτό μου
Δεν είσαι κοινωνική, δεν είσαι αρκετά φυσιολογική, δεν οδηγάς, δεν έχεις πτυχίο ακόμη. Βοήθεια όμως μηδέν, μόνο βρισιές, μειώσεις και υποτίμηση. Τουλάχιστον δουλεύω και θα πληρώνω την σχολή μου μόνη μου, να μην έχω κανέναν γονεα οταν νευριάζει να μου λέει ότι δεν θα την πληρώσουν.
Βαρέθηκα τον καθένα που πάει να βγάλει τα θέματα του πάνω μου και επίσης αυτούς που βλέπουν πως ειμαι κοινωνικά αδέξια χωρίς περιβάλλον υποστήριξης και κοιτάζουν να το εκμεταλλευτούν.