Originally Posted by
Thanos1987
Καλησπερα σας φιλοι μου.
Στις 24 δεκεμβριου ξαπλωσα να κοιμηθω το βραδυ κ χρειαστηκε να παρω μια βαθεια ανασα, απο τοτε μεχρι κ σημερα οσο ειμαι ξυπνιος καθε 2-3 λεπτα περιπου θελω να παρω κ μια βαθεια ανασα, να σημειωσω οτι δεν με ενοχλει στον υπνο δεν βηχω δεν εχω αλλα συμπτωματα, εχω παρατηρησει οτι αν δεν δωσω σημασια δεν το κανω τοσο πολυ,
μου ειχε τυχει κ παλιοτερα πιο μικρος αλλα εφυγε σε καποιες μερες τώρα μιλαμε κοντευει 2 μηνες,
ειμαι 37 χρονων εχω μεγαλη φοβια με τις αρρωστιες και εχω και ψυχαναγκασμους,παρατηρω συνεχεια το σωμα μου κ με το παραμικρο με πιανει πανικος (σαν να με εχουν τρομαξει αυτη η αισθηση χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος).
Το τελευταιο χρονο ειχα διαγνωσει τον εαυτο μου μονος μου με ενα σωρο αρρώστιες με την ιδεα μου δηλαδη και κυριως καρκινους (απο ουλα λαιμο σαγονι γλωσσα και οτι ειχε να κανει με το καπνισμα).
Καπνιζω απο 21 χρονων περιπου 10 τσιγαρα τη μερα καμια φορα κ λιγο παραπανω οταν με πιανουν τα ψυχολογικα μου, ιστορικο στην οικογενεια με καρκινο πνευμονα οσους ρωτησα δεν εχουμε κανεναν αλλα μου εχει καρφωθει οτι την επαθα εγω απο το τσιγαρο, περιττό να σας πω οτι εχω σταματησει να καπνιζω τελειως το τελευταιο μηνα γιατι εχω τρομοκρατηθει.
Ειναι αυτο αγχος παιδια η να ετοιμαζω τον εαυτο μου για τα χειροτερα, δεν αντεχω αλλο γενικα με τη νοσοφοβια μου εχω κουραστει αληθεια.
Ευχαριστω που με ακουσατε να ειστε ολοι καλα ευχομαι.