Originally Posted by
rainbow96
Καλησπέρα!
Το δικό μου θέμα έχει ως εξής: Μερικά χρόνια πριν ήμουν πολυ αδύνατη. Εκανα χορο 3 ωρες τη βδομαδα, έτρεχα συνεχως απο εδώ κι απο εκει και γενικα δεν ασχολιόμουν τόσο με το φαγητό. Έτρωγα ο,τι προέκυπτε, παρέλειπα γευματα, καποιες φορες έπεφτα να κοιμηθω και πεινούσα και ετρωγα κανα παξιμαδι για να μου κοψει την πείνα..Με λιγα λογια δεν ειναι οτι ακολουθουσα καποια συγκεκριμένη υγιεινη διατροφή, αλλα εν τελει ημουν φουλ αδυνατη.
Μετα άλλαξαν οι συνθηκες της ζωης μου, λογω δουλειάς δεν μπορουσα να πηγαίνω χορο. Επισης αρχισα να εχω περισσότερα χρηματα και εκανα συστημα το να παραγγελνω απ'εξω..Μακαροναδες, club sandwich, κρεπες, πίτσες κλπ. Με παρεσερνε ομολογουμενως και το αγόρι μου λιγο. (Που παλια δεν τον ειχα) Δηλαδη εκει που σκεφτομουν ας φαω ενα τοστακι, θα ελεγε ελα μωρε ας παραγγειλουμε.. Οποτε εθιστηκα καπως στο junk food. Δεν λεω οτι φταιει αυτος 100% απλα δεν ήταν και η καλυτερη επιρροή.
Τώρα ξεκίνησα διατροφη εδώ και μια βδομαδα αλλα ρε σεις.. σκέφτομαι ενα ωραιο μπέργκερ με πατατες τηγανητες ..και αναρωτιεμαι ..γιατι να μην μπορω να χαρω κατι τέτοιο?? Δηλαδη οκ απο τη μια δεν μ αρεσει που παχυνα -γιατι παχυνα προφανως. Αλλα απο την αλλη αυτή η χαρά που μου προσφερει το φαγητο..Σκεφτομαι αν αξιζει να την στερούμαι.
Νταξει μετα θα μου πεις ειναι και θεμα υγιειας, δεν ειναι μονο η εμφανιση. Μέχρι και καουρες στο στομαχι ένιωθα..Και την τελευταία βδομαδα με τη διατροφη μου σταματησαν.
Απλώς δεν καταλαβαινω πώς γίνεται παλια να ειχα τοση αυτοσυγκρατηση και κίνητρο..Ενώ τωρα σκεφτομαι γιατι να στερηθω την χαρά ενος νόστιμου φαγητου?? Αφού μου φτιαχνει το κεφι..Και αν αδυνατισω τι θα καταλαβω? (Και παλι βαζοντας στην ακρη το θεμα της υγιειας ,οπου προφανως η υγιεινή διατροφή ειναι καλυτερη)
Ειλικρινα ειναι διλημμα για μένα. Να ζω μεσα στη στερηση, να μη νοστιμευομαι, αλλα να εχω τελειο σωμα και να αυτοθαυμαζομαι οπως παλια?Ή να τρώω την πατατουλα μου και ας έχω και καποια περιττά κιλα στο τέλος της ημερας??