Aυτοεκτιμηση-Αυτοπεποιθηση στον πατο του βαρελιου 2025
Και ειναι το ιδιο μοτιβο εδω και 20 χρονια,κοντευω τα 40 και πραγματικα αισθανομαι εγκλωβισμενος σε ολους τους τομεις,βλεπω ανθρωπους γυρω μου να εξελισσονται,να χαιρονται τη ζωη τους,τους φιλους τους,την συντροφικοτητα τους,να κανουν τα χομπι τους,τα ταξιδια τους,τις καλοκαιρινες διακοπες τους και εγω εχω μεινει κολλημενος σε δουλεια βασικου μισθου που δεν μου αρεσει καθολου,χωρις μισθολογικη εξελιξη,χωρις προσωπικο χρονο,χωρις φιλους,χωρις παρεες,χωρις συντροφικοτητα η σχεσεις,χωρις ονειρα η φιλοδοξιες,δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι των γονιων.Εχω αποτυχει σε σπουδες και τα εχω παρατησει,οποτε δεν εχω καποιο βασικο πτυχιο.
Εχω βυθιστει στην απογοητευση,την ανημπορια,νιωθω αδυναμος να αναλαβω και να αντιμετωπισω ευθυνες της ζωης γενικοτερα,μεσα στους φοβους και τις προσωπικες μου ανασφαλειες,το παλευω με ψυχοθεραπειες αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο,εχω να αντιμετωπισω αρκετα θεματα μαζι και οχι να εστιασω απλως σε ενα μονο.Δεν μπορω να παρω χαρα γενικοτερα,οτι και αν προσπαθησα,απο χομπι,δραστηριοτητες απλως τα παρατησα εντος ολιγου.
Βεβαιως ειναι δυσκολα για αρκετο κοσμο,στο θεμα εργασια,στις συνθηκες,σχεδον ενα μεγαλο ποσοστο δεν δουλευουν ουτε σε αυτο που εχουν σπουδασει,ουτε αμοιβονται με βαση τα προσοντα που εχουν.