Originally Posted by
tziovani
ο τζιοβανι δινει βοηθεια . το σεξ ειναι δομικο στοιχειο στην εξελιξη της ανθρωποτητας . δημιουργει ορμονες , ευχαριστηση , ζωη ...ανοιγει τον εγκεφαλο και προαγει ανωτατα επιπεδα σκεψης και διεργασιας .
τα υπολοιπα που γραφεις , να σου θυμισω οτι το επιδευμενο παρεακι εδω και μηνες μου την πεφτει , για τις αποψεις μου . δεν ειπα ολοι εχουν την δυνατοτητα να ειναι alfa male , εξαλλου για να γινεις αλφα εχεις περασει τα σταδια στο να γινεις . ενα αλφα male ειναι επιτυχημενο κοινωνικα , οικονομικα , ερωτικα , σχεσιακα , χωρις ιχνος ανασφαλειας. εχει αντιληψη και ξεχωριζει στο πληθος , με το αρωμα του , το στιβαρο περπατημα του και την ασφαλεια που αποπνεει . αυτο ειναι το ΑΛΦΑ και οποιος θελει να γινεται βητα , το καλο και πειθηνιο αγορακι , το <<καλο>> παιδακι να το περιεργαζονται τα θηλυκα ειναι ελευθερος να το κανει .
και επειδη λοιπον χαλαω την σουπα εδω μεσα απο τις μπατσοφεμινιστριες , εχω και το αναλογο <<πεσιμο>> το οποιο φυσικα ενδυναμωνει στις ΔΙΚΑΙΕΣ αποψεις που εκφραζω , τεκμηριωμενες και χαλικευμενες !
οσο για την σεξουαλικη κακοποιηση που γραφεις , δεν νομιζω ποτε να εχω αναφερθει σε κατι τετοιο ! το μπαν ειναι απο μερικα ακαουντ που σας χαλασα την σουπα , τα οποια κλαιγονται εδω μεσα και στα ποστ και στις αναφορες και θα τρωνε τις απαντησεις που αρμοζει . !