Originally Posted by
wanderer010
Νιώθω μονίμως άθλια. Μέχρι πριν δύο μήνες η διάθεσή μου ήταν πάρα πολύ ασταθής. Μια πάνω μια κάτω ανά πολύ τακτικά χρονικά διαστήματα. Μου ταίριαζε πολύ η διάγνωση της οριακής, αλλά πάντα "έπαιζαν" αυτές οι δύο ταμπέλες, οριακή ή κατάθλιψη. Δεν έμοιαζα να έχω κατάθλιψη. Ακόμη και τώρα - που το ερωτηματολόγιο στον ψυχίατρο βγήκε severe - δεν θεωρώ πως έχω κατάθλιψη.
Συνέβη κάτι πριν αυτούς τους δύο μήνες. Το έχω πει, το έχω ξαναπεί 500 φορές, σε ψυχολόγους, σε ψυχιάτρους, σε αστυνομικούς, σε αγνώστους στο ίντερνετ, σε φόρουμ, το έχω πει και εδώ, έχω πάρει φάρμακα, δεν έχει βοηθήσει τί πο τα.
Από τότε νοσηλεύτηκα και για 5 εβδομάδες σε ψυχιατρική. Ούτε αυτό βοήθησε. Βγήκα και είμαι ΤΟ ΙΔΙΟ όπως πριν μπω. Άθλια.
Βγαίνω, περπατάω, αλλά δεν βοηθά, νιώθω πως κλαίω μονίμως εσωτερικά, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορώ ούτε να δακρύσω, μου είναι αδύνατον, πιστεύω είναι από τα φάρμακα αν και πλέον τα έχω κόψει.
Διεκοψα από τον νάρκισσο φίλο, ο οποίος ήταν και ο μόνος που μου είχε μείνει - πλέον δεν έχω κανέναν.
Συνήθως βρισκόμουν σε μια κατάσταση μανίας. Και περπατούσα πολύ.
Τις τελευταίες μέρες δεν θέλω να πάω να περπατήσω και μοιάζει αγγαρεία, θέλω να είμαι στο κρεβάτι με τα ακουστικά και ζάναξ να κοιμάμαι, να μη ξυπνήσω. Δυσκολεύομαι σε οτιδήποτε.
Δεν θέλω άνθρωπο, όχι ότι μου στέλνει ποτέ κανένας, αλλά αναζητώ την προσοχή από άκυρους στο τιντερ, από τους οποίους δεν θέλει κανένας καν να με γνωρίσει. Ούτε καν για μόνο αυτά που θέλουν εκείνοι. Είμαι τόσο απελπισμένη που αν κάποιος μου έλεγε έλα, θα πήγαινα. Όχι για τον άνθρωπο. Για την προσοχή. Που δεν είχα ποτέ. Και που παρακαλώ για αυτήν, και δεν λέω όχι σε αυτά που θέλουν, και πάλι παίρνω απόρριψη...
Νιώθω πως δεν αξίζω τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στη ζωή μου, από καμία πτυχή.
Οι σκέψεις μου είναι τόσο περίεργες και σκοτεινές που έχω φάει αποκλεισμό από όλες τις ιστοσελίδες - φόρουμ που χρησιμοποιούσα για να μιλάω κάπου (και από τις οποίες κυρίως τρεφόμουν από την προσοχή).
Πονάω συνέχεια, διαγνώστηκα με μετατραυματικό στρες στην νοσηλεία, και πιστεύουν πως φέρνω πολύ σε διπολική. Δεν πιστεύω λέξη από όσα λένε, γιατί κατεμε άλλο η διάγνωση κατάθλιψης, άλλο η οριακή και άλλο η διπολική.
Το μόνο μου πρόβλημα κατ' εμέ, είναι η αχρηστία μου και το πόσο άσχημη, ανίκανη και ανεπιθύμητη ήμουν και συνεχίζω να είμαι απαράλλακτα σε όλη μου τη ζωή.
Ειλικρινά δεν με βοηθά τίποτα και δεν θα ήθελα να ξυπνήσω. Η προσπάθειά μου πριν 2 μήνες απέτυχε.
Δεν έχω ΖΩΗ. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Δεν. Έχω. Ζωή. Και θέλω να με πονέσουν. Αλλά είμαι τόσο ανάξια, που ούτε για αυτό είμαι άξια.
Here's to another Xanax...