Κουράστηκα να απογοητεύομαι...
Καλημέρα σας. Πάνε κάτι μήνες από την τελευταία φορά που έγραψα, ελπίζοντας ότι θα άλλαζε κάτι όμως όχι... Μετά από σχεδόν 2 χρόνια γάμου και νιώθω συναισθηματικά προδομένη και απογοητευμένη. Με συχνές κριτικές και αποδοκιμασίες αισθάνομαι ότι κουράστηκα. Μετά από συχνούς τσακωμούς, τα βρίσκαμε και νόμιζα ότι μετανιωνε και μ'αγαπουσε. Όμως πρόσφατα κατάλαβα ότι μάλλον πιο πολύ για άλλους λόγους είναι ακόμα μαζί μου πάντως όχι λόγω αγνής αγάπης. Προχθές που είχαμε μια διαφωνία ως προς το πώς διαχειρίζομαι κάποια θέματα που αφορούν το ενήλικο παιδί μου το οποίο σπουδάζει σε άλλη πόλη (έχουμε και οι δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους) μου είπε πως αν γνώριζε πως έχει η κατάσταση όσον αφορά την οικογένειά μου (η μάνα μου και ο αδερφός της μάλωσαν για κάτι κληρονομικα και πήρε κι εμάς η μπάλα) δε θα ήθελε να είναι μαζί μου. Όπως επίσης σε μια πολύ τρυφερή στιγμή του είχα είπα ότι θα ήθελα να κάναμε παιδί και πάνω στο τσακωμό μου είπε "θες και παιδί, άμα θέλω παιδί έχω".
Να σημειώσω δε ότι οικονομικά είμαι εντελώς ανεξάρτητη.
Και αναρωτιέμαι, πώς όταν αγαπάς τον άλλον λες τέτοια πράγματα; Είναι κάτι το οποίο εγώ δεν βλέπω; Γιατί όλο αυτό με έχει κάνει να χάσω το γέλιο μου, τη διάθεσή μου και νιώθω μόνη, πολύ μόνη...