Originally Posted by
rainbow96
Καλησπέρααα! Υπάρχει κανείς αλλος που επηρεάζεται υπερβολικα απο το καιρο?
; Τις τελευταίες μέρες εχει τρελαθεί να βρεχει..Δεν ξερω εγω νιωθω μια μελαγχολια...Βεβαια μπορεί να μη φταιει τοσο η βροχη. Ίσως φταίει γενικά η ζωη μου..
Πολυ συχνά με πιάνει ενα συναισθημα σαν να μην εχει νοημα η ζωή. Γενικώς δεν ξέρω τι κυνηγαω σ αυτη τη ζωη ή τι πρεπει να κάνω.
Παντα εχω στο μυαλο μου ένα στόχο που θεωρητικα θα με κανει χαρουμενη. Πχ πριν βρω δουλειά ειχα επικεντρωθεί σε αυτον τον στόχο. Ενιωθα ενα κενο και πίστευα πως το κενο αυτο θα καλυφθει αν ξεκινησω μια δουλειά.
Τωρα εχω μια δουλειά αλλα νιωθω τρελη ρουτινα. Δεν με ικανοποιεί η δουλεια που κάνω, νιωθω σαν ενα ρομποτακι. Δουλεύω κατα βαση στον υπολογιστή και σηκώνω τηλέφωνα. Αν με ρωτουσες παλια θα σου έλεγα οτι αυτο θελω, να βρω μια δουλεια γραφειου να ειμαι ξεκουραστα. Τωρα ομως δεν περνάω καλα που το εχω πετυχει αυτο.
Ειλικρινα δεν ξέρω...Θυμαμαι παλια που ημουν φοιτητρια, θυμαμαι να εχω παρεες και να πηγαινω χορο που το γουσταρα πολυ. Τωρα η παρεα αυτη διαλυθηκε, χορο δεν κάνω και επισης βρισκω τη δουλειά τερμα ρουτινα.
Θα ηθελα με εναν μαγικό τροπο να επιστρεψω σε καποιες παλιές συνθηκες. Να βγαινω με το αγορι που έβγαινα τοτε, να έχω τις παρεες που ειχα τοτε και να ειμαι παλι φοιτητρια .Να εχω στόχους, πχ να περασω το μάθημα ή να τα παω καλα στο ταδε εργαστήριο κι οχι να ζω την ιδια λουπα καθε μερα.
Ειλικρινα δεν ξέρω...Δεν ξέρω και αν αυτα που φαντάζομαι θα εδιωχναν αυτο το συναισθημα οτι η ζωη δεν εχει νοημα. Εντομεταξυ αν με έβλεπες πριν καποιες μερες, θα ελεγες ουτε καν, σιγά μην νιωθει ετσι αυτη η κοπέλα. Αλλα ειναι καποιες μερες που νιωθω τρομακτικα πεσμένη και βαριεστημενη
..Γι αυτο το συνδυασα με τον καιρο... Ίσως να παίζει και αυτος τον ρολο του. Δεν ξερω, ισως πρεπει να παραιτηθώ...Δεν ξέρω τι να κανω. Νιωθω ενα κενο