Originally Posted by
Iwsif95
Δεν σκέφτομαι το πως
Μόνο μου έρχονται ιδέες ότι είναι καλύτερα να μη ζω (ακόμη και τώρα που το γράφω απορώ με τον εαυτό μου) και με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Έχω μια δυσφορία, ένα άγχος μια απάθεια. Ξεκίνησε πριν δύο μήνες.
Έχω στοιχεία ιδψ , διάγνωση κανονική ocd δεν έχω. Κάνω τελευταία μυρυκασμο έντονο από το παρελθόν ότι δεν ήμουν ποτέ φυσιολογικός κτλ.
Έχω να κοιμηθώ σωστά δύο μήνες (τελευταία σχεδόν αϋπνία)..υπάρχει άγχος και πιθανόν κατάθλιψη. Καθημερινά ασχολυομε με κάτι. Μέχρι προχθές έψαχνα για διαταραχές όπως ψύχωση διπολική οριακή προσπαθώ να καταλάβω τι έχω έχω διαβάσει πολλά και έχω καψει το μυαλό μου.
Χθες και ιδιαίτερα σήμερα σκέφτομαι συχνά ότι είναι καλύτερα να μη ζω και με τρομάζει όλο αυτό.. είναι απελπισία από κάποια κατάθλιψη είναι ιδψ είναι άγχος με όλα αυτά που φόρτωσα στο υποσυνείδητο τους τελευταίους δύο μήνες ;;;
Έχω ξανακανει σκέψη ότι πηδαω από τη σκεπή ( ήμουν ήδη πάνω και δουλεύα) και τρόμαξα τόσο πολύ που πήγα νευρολόγο και μου έδωσε σεροξατ. Ειναι ιψδ ; Κι αν όντως βαθιά μέσα μου θέλω να τι κάνω η οδευω σταδιακά;
Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι όσοι έχουν κατάθλιψη και πάρουν αντικαταθλιπτικα "βρίσκουν" τη δύναμη να το κάνουν τότε χάρη στο φάρμακο. Έχω χeστει πάνω μου με αυτά που διαβάζω..μιλάμε για κόλλημα και φαύλο κύκλο