Originally Posted by
user1997
Εδώ και κάποιους μήνες είμαι σε σχέση με κάποιον που μου αρέσει πολύ και σε γενικές γραμμές ταιριάζουμε και περνάμε πολύ ωραία . Μέχρι τώρα δεν ειχα αμφιβολίες ούτε άγχος για το που μπορεί να βγει σε αντίθεση με άλλες σχέσεις που ειχα γιατί ήταν άψογος απέναντι μου. Τις τελευταιες μέρες έχει αρχίσει να μου κάνει σχόλια του τύπου πρέπει να χάσεις κιλα, δεν είναι φυσιολογικό να είσαι έτσι, έχεις παχύνει, οι δικοί μου θα μου το πουν αν σε γνωρίσουν κλπ.Όντως έχω αρκετά παραπάνω κιλα. 25 για την ακρίβεια .Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ειχα παραπάνω κιλα . Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα χάσω γιατί δεν με ενοχλούσαν ιδιαίτερα ούτε ειχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα . Ξέρω ότι πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό και για την υγεία μου πάνω απ όλα αλλα αυτό που με προβληματίζει είναι η στάση του συντρόφου μου . Έτσι με γνώρισε. Δεν έχω πάρει αλλα κιλα από τότε .Καθε φορά που το συζητάμε καταλήγουμε να βαζω τα κλάματα και να μου λέει ότι δεν θα ξαναγίνει γιατί προφανώς δεν θέλει να με στενοχωρεί . Πως πιστεύετε οτι πρέπει να το διαχειριστώ . Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τις κακίες γιατί είμαι ήδη άσχημα ψυχολογικά . Απλά δώστε μου μερικές συμβουλές . Ευχαριστώ !