Εδώ και 24 ώρες ή σελίδα σας δεν λειτουργεί, με δυσκολία κάνουμε log in και μετά μας πετάει..
Printable View
Εδώ και 24 ώρες ή σελίδα σας δεν λειτουργεί, με δυσκολία κάνουμε log in και μετά μας πετάει..
Σαμποτάζ μου μυρίζεται..........
Μια χαρα ειναι σε μενα, δεν με εχει πεταξει ποτέ απο τον λογαριασμο μου. Ισως επειδη εχω μονο εναν.
Δεν άνοιγε χτες το φόρουμ. Και αλλοι ειχαν προβλημα με την πρόσβαση στο site.
Γεια σας, όντως αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και τουλάχιστον ένα 24ωρο. Προσπαθώ να συνδεθώ αλλά μετά από λίγο με πετάει έξω. Είναι λίγο απογοητευτικό γιατί ήθελα να διαβάσω κάποιες συζητήσεις και να συμμετάσχω. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα;Quote:
Originally Posted by space waves:
Το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και πολύ καιρό αλλά ήταν περιστασιακό. Φέτος παρατήρησα ότι έγινε αρκετά πιο συχνό, και ορισμένες φορές είναι σαν να κολλάει το σύστημα σε "eject mode". Μια λύση είναι, κατά την είσοδο, να πατήσετε το κουμπί "Remember Me?" (με κόκκινα γράμματα) που βρίσκεται κάτω από το πεδίο "User Name". Αυτό φαίνεται να λειτουργεί.
Ρε παιδιά μόνο εγώ δεν μπορώ πλέον να δω όλες τις απαντήσεις που έχω γράψει στο φόρουμ; Ενώ έχω πολλά posts, στο προσωπικό μου προφίλ βγάζει μόνο τις «πρόσφατες» απαντήσεις μου, μόνο 3 σελίδες. Οι παλαιότερες είναι σαν να μην υπάρχουν. Και το παρατήρησα και στα προφίλ άλλων χρηστών.