σταματησα λοιπον,για λιγο νομιζω..δεν εχω οικονομικη ανεση η μαλλον την οικονομικη πολυτελεια να δινω 240 ευρω το μηνα σε ψυχολογο.θα εκανα τοσα..θα μαθαινα μια ξενη γλωσσα ακομα,θα πηγαινα γυμναστηριο η κατι αλλο που θελω εδω και καιρο..
εχω πελαγωσει..ισως καποιο κεντρο ψυχικης υγειας δεν ξερω..ισως να παω εκει.εχω κουραστει παρα πολυ..με κουραζουν οι σκεψεις μου.με βαρεθηκα.βαρεθηκα την αδρανεια.βαρεθηκα την επενδυση στην ψυχικη μου υγεια,θα μπορουσα να κανω τοσα αλλα γιατι να το χρειαζομαι τωρα αυτο?τωρα που αποκτω τοσα εφοδια για τη ζωη.τωρα που ειμαι ακομα νεα και μπορω να κανω τα παντα,να μαθω τα παντα,να αγορασω τη γνωση,να ζησω εμπειριες..γιατι τα χανω ολα αυτα?γιατι δεν υπαρχει καμια προνοια?γιατι το ταμειο μου δικαιολογει την επεμβαση αλλαγης φυλου και οχι την ψυχοθεραπεια?γιατι ζω εδω στο μπαχαλο?
μαλλον ο τιτλος θα πρεπε να ναι γιατι......
ειμαι κουρασμενη.ψυχολογικα.κουρ ασμενη..
και βαρθηκα,με βαρεθηκα.
φτανει!αλλα τι?τι κανω?σταματαω.τερμα.και?θα ζησω φυσιολογικα?πως?βαριεμαι..δ εν εχω κινητρο!δεν εχω κατι να περιμενω με λαχταρα.τιποτα και αυτα που εχω δεν τα εκτιμω.επενδυω σε αυτα,μεχρι εκει.