Καλημέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.
Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Με την γυναίκα μου είμαστε συνομήλικοι 40 ετών και έχουμε ένα κοριτσάκι 4 ετών.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχαμε απομακρυνθεί πολύ μεταξύ μας.
Συχνοί καυγάδες, αποξενωμένοι μέσα στο σπίτι, πολύ αραιή σεξουαλική ζωή. Δεν ακολουθούσα αρκετές φορές σε βόλτες που πήγαινε την μικρή.
Μου έλεγε πολλές φορές ότι νιώθει ότι είναι μόνη της, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, και το τι κάνουμε εμείς οι δύο; Μου έδινε δηλαδή σήματα κινδύνου. Εγώ δεν την άκουγα και της έλεγα ότι είναι υπερβολική. Και αυτό το συνήθειο της ρουτίνας μας απομάκρυνε ακόμα περισσότερο.
Εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου ότι κάτι μπορεί να υπάρχει κρυφό.
Και φυσικά και εγώ από την πλευρά μου δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με άλλη γυναίκα. Ούτε κάν συνομιλίες. Απολύτως τίποτα.
Τον τελευταίο χρόνο συνήθιζε και πήγαινε για περπάτημα τα απογεύματα. Έτσι λοιπόν σε ένα περπάτημα πριν 4 μήνες περίπου, τυχαία εντελώς από μια κλίση που έκανα στην γυναίκα μου ξέχασε το τηλέφωνο ανοικτό και άκουσα ότι μίλαγε με έναν άντρα τού στιλ αύριο που έχω ρεπό θα σε δω λίγο;
Γέλια και ομιλίες με γλύκα.
Όπως ήταν φυσικό έγινα έξω φρενών. Τσακωθηκαμε πολύ άσχημα, έφυγα από το σπίτι.
Έμεινα 4 ημέρες μόνος μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα. Η εμπιστοσύνη μου βέβαια απέναντι της κλονιστείκε.
Σε πολλά που μου έλεγε είχε δίκιο. Είχαμε καταντήσει δύο ξένοι.
Έτσι λοιπόν τα βάλαμε κάτω συζητήσαμε και πήραμε την απόφαση να τα αφήσουμε όλα πίσω και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Από τότε (Ιανουάριο) είμαστε πολύ καλά. Της δείχνω συνεχώς πράγματα, μου δείχνει και εκείνη με την σειρά της. Μιλάμε, γελάμε υπάρχει πολύ έντονη σεξουαλική ζωή, σχεδόν καθημερινή.
Δείχνει ότι με αγαπάει, ξαπλώνει συνέχεια αγκαλιά μου. Την αγαπάω και εγώ. Έχουμε αφήσει τα τηλέφωνα στην άκρη.
Εμένα φυσικά κάτι με έτρωγε και έτσι μπήκα στην διαδικασία και έψαξα κάποια πράγματα και ανακάλυψα 3 περιπτώσεις επικοινωνίας.
Η μία από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτέμβριο που ειναι εξακριβωμένη ότι με απάτησε.
Και άλλες δύο τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο που δεν γνωρίζω αν προχώρησε ολοκληρωτικά.
Ισχυρίζεται ότι έμεινε μόνο στα μνμ και τίποτα παραπάνω. Δεν έχω τρόπο να βρω κάτι παραπάνω.
Βεβαία ούτε στην πρώτη περίπτωση παραδέχτηκε ότι προχώρησε. Ακόμα λέει ότι δεν ολοκληρώθηκε ενώ εγώ έχω βρει μνμ που το αποδεικνύουν όπως επίσης άκουσα και μια συνομιλία που είχε με την μητέρα τής ότι έγινε μόνο μια φορά.
Είμαι σε αδιέξοδο πραγματικά.
Την αγαπάω, έχουμε και το παιδάκι μας που δεν μπορώ να το αποχωριστώ.
Δείχνει ότι μετανιώσει πραγματικά για τα λάθη της. Έβαλα τον εαυτό μου στην διαδικασία ότι φταίω και εγώ σε αυτό γιατί άφησα χώρο στον τρίτο πρόσωπο να μπει. Δεν της έδειχνα αυτά που άξιζε, αντίθετα έδινα αδιαφορία, απαξίωση σε αυτά που μου έλεγε.
Η καρδιά μου πραγματικά λέει να συνεχίσω. Η στάση της απέναντι μου από τότε που τα βρήκαμε είναι άψογη.
Αλλά ο εγωισμός, η αξιοπρέπεια μου λέει να φύγω.
Ήμουν απόμακρος αλλά δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να κοιτάξω αλλού. Ενώ εκείνη το έκανε.