Originally Posted by
chris099
Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από πολύ καιρό που παρακολουθώ αποφάσισα να γράψω και εγώ το πρόβλημά μου να δω αν σχετίζεται κανένας!
Γυρνάμε πριν 7 χρόνια όπου έπαθα μια κρίση πανικού! Το συναίσθημα αυτό με τρόμαξε τόσο πολύ που δε μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου! Άργησα πολύ να μιλήσω κάπου και ακολούθησαν 2 δυνατές περίοδοι καταθλιψης από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου. Ακολούθησα 2 θεραπείες φαρμάκων στις οποίες με το που είδα ότι ήμουν καλύτερα τις σταμάτησα. Πλέον υπάρχουν αρνητικές σκέψεις επίσης νιώθω ότι δεν ελέγχω το μυαλό μου και έχω πάρα πολλές φοβίες. Ο γιατρός δεν έχει δώσει διάγνωση όπως διπολική ή ocd γιατί λέει πως απλά δεν υπάρχουν και περνάω μετατραυματικό στρες! Υπάρχουν περίοδοι που είμαι καλά και μέρες που δεν βγαίνουν.. νιώθω πως έχω 2 ζωές μια στο μυαλό μου και τη κανονική και αυτό με φοβίζει και με κρατάει πίσω. Δε ξέρω τι είναι αυτό που συμβαίνει αλλά θέλω να τελειώσει κάποτε! Ακόμα έχω χιούμορ ακόμα είμαι κοινωνικός και ακόμα είμαι τελείως λειτουργικός και αυτό είναι παράξενο!