Καλησπέρα: Έχει κάνει κανείς επέμβαση στα μάτια με λέιζερ;; Θέλω γνώμες και εμπειρίες γιατί το σκέφτομαι για αργότερα!!
Printable View
Καλησπέρα: Έχει κάνει κανείς επέμβαση στα μάτια με λέιζερ;; Θέλω γνώμες και εμπειρίες γιατί το σκέφτομαι για αργότερα!!
Εχω κανει, και επρεπε να το ειχα κανει και αρκετα νωριτερα γιατι ηδη αρχισα να εχω αρχικα σταδια πρεσβυωπιας.
Και;;; Πως ήταν η διαδικασία και το κόστος;
Νορμαλ κοστος, ωστοσο υπεφερα για ενα 24ωρο μετα την επεμβαση, σα να βαζανε βελονες στα ματια μου. Εκανα την PRK γιατι εχω λεπτο κερατοειδη. Η lasik (η αλλη μεθοδος) ειναι κομπλε, χωρις πονο και βλεπεις και συντομα καθαρα. Εγω εκανα καμια βδομαδα να καθαρισει η οραση.
Θεραπευτηκε και ο αστιγματισμος εννοειται (ειχα αρκετο λογω δουλειας σε pc), κυριως αυτο με κουραζε, καθως ειμαι σκοπευτης (field target) εκανα βολες πολυ πιο ξεκουραστα με την αφαιρεση των γυαλιων.
Να προσθεσω πως η διαδικασια ειναι πολυ συντομη, κανα δεκαλεπτο το πολυ. Πρεπει να εχεις τα ματια ακινητα για το βελτιστο αποτελεσμα.
Ωχ!!! Αυτό που υπεφερες με φοβίζει
Η PRK χρειαζεται λιγο υπομονη στη μετεγχειρητικη περιοδο, ο πονος κραταει, μαξιμουμ, ενα 24ωρο, αλλα το αποτελεσμα σε ανταμειβει, μονο ζουμ δεν εχουν τα ματια μετα, αετός!
Επισης εσυ μπορει να μη χρειαστει να κανεις PRK και να κανεις την αλλη μεθοδο που ειναι πολυ πιο ευκολη. Εχει να κανει με το παχος του κερατοειδους που εχεις.
Τιμή;; Αν θες μου λες!
Θα σου κοστισει περιπου 1.5k
Αθήνα έκανες την επέμβαση;
Οχι, θεσσαλονικη