Μπορεί μια αφθα από μόνη της να είναι συμπτωμα hiv ή πρέπει να συνυπάρχουν κι άλλα συμπτώματα?
Printable View
Μπορεί μια αφθα από μόνη της να είναι συμπτωμα hiv ή πρέπει να συνυπάρχουν κι άλλα συμπτώματα?
Μήπως είναι αμυγδαλίτιδα ;
Έβγαλε ο γιος μου μια αφθα.. είχε γίνει ένα περιστατικό που με αγχωσε πολύ.. κάποιος από τα μαστορια που ήταν σπίτι μας για ανακαίνιση μπάνιου κόπηκε
... κ ανεβοκατεβαινε το ασανσέρ με τα δάχτυλα που πιθανόν να είχε αίμα.. στο καπάκι ανεβηκε κι ο γιος μου.. που καμια φορά τρίβει τα μάτια του.. για να βγάλει τις τσιμπλες.. και αγχώθηκα μήπως έγινε κάτι τέτοιο... και 2,5 εβδομάδες μετά Έβγαλε μια μεγαλη αφθα στο πίσω μέρος του φαρυγγα... κρατησε 1 εβδομάδα περίπου κ πονούσε πάρα πολύ
Τον πηγές σε γιατρό; Τι είπε;
Η παιδίατρος που τη ρώτησα μου είπε δεν κολλάει έτσι εύκολα κάτι τέτοιο..
Προφανώς ,τι σας είπε ότι ήταν εννοώ
Αφθα.. έτσι φαίνεται
Το σενάριο που αναφέρεις πιο πάνω κ εγώ το θεωρώ απίθανο κ εφόσον τον είδε γιατρός ...νομίζω ότι σιγά σιγά που θα φύγει θα ηρεμήσεις !
Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή κ φοβίες μόλυνσης.. εσύ απέξω το θεωρείς προφανώς απίθανο, ε? Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ καθαρα
Κ εγώ έχω αγχωδη διαταραχή ...καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ξ το δικό μου μυαλό κολλάει σε πράγματα που οι άλλοι θεωρούν φυσιολογικά ενώ εγώ θανατηφόρα
Που πήγε το ποστ μου? Σε άλλο θέμα?
εαν φοβάσαι τόσο μην τυχόν ακούμπησε εκεί που είχε ακουμπήσει ο άλλος που κόπηκε σκέψου στο μετρό ας πούμε
δηλαδή με την ίδια λογική οταν θα μπαίνεις μετρό η λεωφορείο θα πας κατευθείαν για εξετάσεις
αυτό με την άφθα στο στόμα νομίζω είναι απο το άγχος και φεύγει μόνο του
Καταλαβαίνω τι λες.. κι έχεις δίκιο. Αλλά επειδή όντως αυτός κόπηκε.. και έκανα τον συνειρμό.. και βγήκε κι αυτή η αφθα μετά..
δεν έχει να κάνει με αυτό μην το σκέφτεσαι
Τι ήθελα και διάβασα πιθανά συμπτώματα...