Originally Posted by
Philuoi
Καλησπέρα. Το 2019 στα 22 μου ημουν 63 κιλά με ύψος 1.63. Τότε αποφάσισα να χάσω κιλά και να κάνω γράμμωση για να έχω ένα υγιές σώμα έτσι έβαλα στην ζωή μου το γυμναστήριο και έφτασα 52 κιλά. Στον κοβιντ γύρισα το πόδι μου κάνοντας γυμναστική στο σπίτι με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2020 να πάω 59 κιλά. Τότε αρρώστησε η μητέρα μου με καρκίνο και από την στενοχώρια μου άφησα τον εαυτό μου και ξεκίνησα να βάζω κιλά. Το 2024 έμεινα έγκυος και ξεκίνησα με 67 κιλά και γέννησα με 87. Μετά από τρεις μήνες πέθανε η μητέρα μου. Νιώθω τέτοιο πόνο που το έχω ρίξει στο φαγητό καθώς είμαι όλη μέρα κλεισμένη σπίτι … έχω φθάσει 90 κιλά. Δεν ξέρω αν φταίει και ο αποκλειστικός θηλασμός ή η βαριά στενοχώρια πάντως δεν το έλεγχο θέλω να τρώω τόσο μέχρι να σκάω. Μια τυπική ημέρα μπορεί να έχω φάει τέσσερις στριφτές μπουγάτσες με άχνη κανέλα, 2 πίτες χοιρινό, πολλή κόκα κόλα μια τορτίγια και γλυκό… παραγγέλνω συνεχώς απέξω γιατί δεν έχω όρεξη να μαγειρεύω… ο δε αδελφός μου διαρκώς μου τονίζει ότι κάνω κακό στην υγεία μου και πως έχω γίνει έτσι αλλά δεν με νοιάζει νιώθω σαν να βρίσκω παρηγοριά στο φαγητό … δεν ξέρω τι να κάνω… δεν μπορώ να ξεκινήσω γυμναστήριο με το μωρό επίσης δεν μπορώ να πηγαίνω σούπερ μάρκετ γιατί δεν έχω βοήθεια … τι να κάνω;;; Έχω καταστραφεί …